Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
29. októbra 2022, 17:42
Čas čítania 0:44

V Bratislave sa konal ilegálny tuningový zraz s viac ako 1 000 vozidlami. Na mieste zasahovalo 20 policajných hliadok

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
V Bratislave sa konal ilegálny tuningový zraz s viac ako 1 000 vozidlami. Na mieste zasahovalo 20 policajných hliadok
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

Zraz sa konal na parkovisku pred nákupným centrom Bory Mall.

Bratislavskí policajti na Facebooku informovali o nelegálnom tuningovom zraze známom ako Illegal night, ktorý sa konal v Bratislave na parkovisku pred nákupným centrom Bory Mall. 

„Bezodkladne po prijatí tejto informácie sme vykonali potrebné opatrenia a na miesto bolo vyslaných viac ako 20 hliadok zložených z policajtov dopravnej, poriadkovej a kriminálnej polície,“ priblížila polícia. 

Príslušníci zboru po príchode na miesto zistili, že na parkovisku, ale aj v jeho okolí sa nachádza viac ako 1 000 motorových vozidiel, pričom väčšie množstvo z nich bolo upravené. Na zraze sa zúčastnili aj návštevníci z Rakúska či Maďarska. 


Ako polícia doplnila, účastníci zrazu na mieste obmedzovali plynulosť cestnej premávky, znemožňovali výjazd z parkoviska, púšťali hlasnú hudbu či bezdôvodnou jazdou v kruhovom objazde blokovali premávku. Policajti nakoniec uzavreli prístupové cesty na parkovisko, aby zabránili príjazdu ďalších účastníkov zrazu.

Niektorým účastníkom polícia odobrala osvedčenia o evidencii vozidiel, ako aj tabuľky s evidenčnými číslami od vozidiel. Následne budú policajti dokumentovať ďalšie priestupky na základe získaných audiovizuálnych záznamov.

TV Noviny píšu, že akcia údajne trvala do neskorých nočných hodín, pričom obyvatelia neďalekých bytoviek nemohli spať pre hluk z kvíliacich pneumatík a sťažovali sa aj na zápach zhorenej gumy.

Domov
Zdieľať
Diskusia