Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
27. marca 2023, 15:55
Čas čítania 0:31

Slovensko dnes prekvapila silná víchrica Khusru, ktorá priniesla sneženie aj do Bratislavy. Týmito oblasťami bude postupovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vo Vysokých Tatrách v najbližších hodinách hrozí orkán.

Slovensko dnes zasiahlo nepriaznivé počasie a silný vietor. Víchrica Khusru priniesla aj dážď aj sneženie. Vietor na západnom Slovensku bude najsilnejší po 16.00 h a môže dosiahnuť silu až od 80 do 95 km/h, informuje iMeteo

Víchrica sa bude podvečer posúvať ďalej na východ. Najsilnejšia bude v okrese Rožňava, Košice a okolie a vo Východoslovenskej nížine. Na horách hrozí orkán, keďže vietor tam môže fúkať rýchlosťou vyše 120 km/h.

„Po zadnej strane tlakovej níže so stredom v oblasti Východných Karpát k nám začal od severu prúdiť studený pôvodom arktický vzduch. Níž prináša najviac zrážok na východ, kde sú v nižších polohách prevažne dažďové, no na krajnom západe a v Žilinskom kraji už miestami sneží aj v nižších polohách,“ píše SHMÚ na Facebooku. Vietor postupne silnie na celom území Slovenska. Silno fúkať bude aj zajtra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia