Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
27. marca 2023, 21:15
Čas čítania 0:45

Vodič z Rimavskej Soboty odišiel z parkoviska aj s papučou. Na druhý deň ju prišiel vrátiť policajtom s bizarným vysvetlením

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž parkoval na mieste, kde je zákaz státia aj zastavenia.

Šoféra, ktorý v Rimavskej Sobote odišiel z parkoviska aj s blokovacím zariadením (papučou), už rieši polícia. K udalosti došlo ešte vo februári 2023 pri zdravotníckom zariadení, kde vodič zaparkoval na mieste, na ktorom je zákaz státia aj zastavenia, píše MY


„Uvedený prípad sa údajne stal na Ulici Pavla Dobšinského v Rimavskej Sobote, kde malo byť podľa oznámenia mestskej polície nasadené blokovacie zariadenie (papuča) na osobné motorové vozidlo značky Audi, pretože stálo na mieste, kde je zákaz státia a zastavenia,“ upresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

„Papuču“ našiel pri vozidle

Keď mestskí policajti prišli skontrolovať miesto, na ktorom vodič parkoval, zistili, že vozidlo ani „papuča“ už na mieste nie sú.

Na druhý deň sa však muž dostavil na políciu a blokovacie zariadenie chcel vrátiť. „Podal vysvetlenie, že ju našiel pred svojím osobným motorovým vozidlom značky Audi, pričom nebola na aute nasadená, len bola položená pri vozidle,“ konkretizovala hovorkyňa.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Policajti zrejme papuču zabudli zamknúť, keď ju na auto nasadili, a tak ju z nej niekto odstránil. Momentálne nie je jasné, kto tak urobil, a tak bude celý prípad zrejme vyriešený len v priestupkovom konaní. 

polícia, papuča, auto
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia