Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
23. marca 2023, 15:35
Čas čítania 0:22

Iba 20-ročná pretekárka na Fabii šla cez Nitru rýchlosťou 96 km/h. Na pokutu nemala peniaze, policajti jej museli zhabať vodičák

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodička jazdila na povolenej päťdesiatke rýchlosťou 96 km/h, čím prekročila povolenú rýchlosť o 46 km/h.

Mladá vodička na Fabii akoby zabudla, že jazdí v obci. V Nitre na úseku s maximálnou povolenou rýchlosťou 50 km/h poriadne šliapla na plyn a uháňala rýchlosťou 96 km/h, informuje polícia na Facebooku.  

Rýchlu jazdu cez mesto prerušili až policajti. „Dopravní policajti z Nitry vykonávali počas služby meranie maximálne povolenej rýchlosti v Nitre časť Janíkovce. Na povolenej päťdesiatke jazdila 20-ročná vodička rýchlosťou 96 km/h, čím prekročila povolenú rýchlosť o 46 km/h,“ priblížili policajti.


Na mieste vodičke policajti uložili blokovú pokutu, ktorú nebola schopná zaplatiť, a tak jej z dôvodu insolventnosti policajti odobrali aj vodičský preukaz.

Domov
Zdieľať
Diskusia