Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. marca 2023, 13:49
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Slávnu herečku Amandu Bynes údajne našli nahú ponevierať sa po ulici. Vzali ju do psychiatrického ústavu

Slávnu herečku Amandu Bynes údajne našli nahú ponevierať sa po ulici. Vzali ju do psychiatrického ústavu
Zdroj: Instagram Amanda Bynes/Warner Bros
FILMY A SERIÁLY AMANDA BYNES
Uložiť Uložené

Herečka Amanda Bynes má údajne vážne psychologické problémy.

Bulvárny magazín s prístupom k hollywoodskym hercom TMZ publikoval článok o tom, že kedysi slávnu herečku Amandu Bynes údajne zobrali do psychiatrickej liečby. Herečka zastavila v nedeľu ráno auto na ulici celkom nahá a šoférovi povedala, že zažila psychotickú epizódu. Následne údajne sama zavolala policajtov, ktorí ju vzali na stanicu a privolali potrebnú psychologickú pomoc. 

Odporúčané
O čom bude 2. séria The Last of Us? Tvorcom sa za dej vyhrážajú zabitím a kontroverzný príbeh nahneval aj LGBTI komunitu O čom bude 2. séria The Last of Us? Tvorcom sa za dej vyhrážajú zabitím a kontroverzný príbeh nahneval aj LGBTI komunitu 20. marca 2023, 16:30

Amanda Bynes je tak v súčasnosti údajne v rukách psychiatrov, ktorí sa snažia diagnostikovať jej psychický stav. TMZ magazín následne uverejnil článok, kde tvrdia, že ich zdroje majú prístup k rodičom Amandy Bynes. Tí údajne neplánujú požiadať súd o plnohodnotné opatrovníctvo jej majetku (takzvaný conservatorship, ktorý využíval aj otec Britney Spears). 

Herečka v minulosti prepadla drogám a trvalo jej skutočne dlho, kým sa opäť mohla postaviť pred kameru. Odvtedy sa venuje móde a návrhárstvu. Jej posledným filmom je tínedžerská komédia Easy A v hlavnej úlohe s očarujúcou Emmou Stone z roku 2010. V minulosti mala stáleho opatrovníka, no v posledných rokoch už bola samostatná.

Amanda Bynes
Zdroj: Instagram Amanda Bynes/Warner Bros
Domov
Zdieľať
Diskusia