Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. marca 2023, 21:05
Čas čítania 0:30

Dankova SNS sa na 90 % spojí so stranou Tomáša Tarabu. Do volieb chcú ísť ako veľký národný blok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa Tomáša Tarabu je na 90 % isté, že sa pred voľbami so stranou SNS spoja.

Andrej Danko sa pred predčasnými septembrovými voľbami plánuje spojiť so stranou Život. Tomáš Taraba tvrdí, že dohoda je na spadnutie a do volieb pôjdu na spoločnej kandidátke na 90 percent. „Z dynamiky debát si myslím, že sme na 90 percent dohodnutí,“ povedal Taraba pre Denník N

„Očakávam, že do dvoch týždňov by sme mohli prísť k nejakej finálnej dohode. Debaty sa primárne nevedú okolo toho, kto bude mať aké miesto na kandidátke, ale o tom, že ak vznikne nejaký národný blok, aby mal také kontúry, že bude mať a zachová si koaličný potenciál,“ spresnil. 

V praxi to znamená, že sa Taraba a Danko rozprávajú aj o programe. Podľa Tarabu je potrebné po súčasnej vláde upratať a napraviť škody, ktoré spôsobila. Andrej Danko sa k spájaniu odmietol vyjadriť.

danko taraba
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia