Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
16. marca 2023, 14:05
Čas čítania 0:45

V najbližších dňoch môžu Slováci na lyžovačke ušetriť desiatky eur. Tieto strediská ponúkajú zľavy až do výšky 30 €

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zníženie cien je v každom zo stredísk individuálne a ponúkané zľavy sa líšia.

Na Slovensku je momentálne v prevádzke takmer 50 lyžiarskych stredísk, v ktorých môžu návštevníci výrazne ušetriť. Stačí, ak si počkajú na začiatok jarnej sezóny, ktorá sa vo väčšine začína už čoskoro – 19. alebo 20. marca. Takýmto štýlom môžu ušetriť desiatky eur podľa toho, pre aký skipas sa rozhodnú.

Podmienky na lyžovanie sú pritom stále pomerne dobré. Niektoré areály majú prevádzku vo víkendovom režime alebo od piatka do nedele – napríklad Králiky, Valčianska dolina, Čertovica, Nižná Polianka. Po víkende sa počet otvorených areálov opäť zníži, viaceré budú týmto víkendom končiť sezónu.

Veľmi dobré lyžiarske podmienky sú len vo vyšších polohách ako Roháče-Spálená, Tatranská Lomnica, Jasná, Štrbské Pleso, kde je predpoklad ešte aj veľkonočnej lyžovačky. Hrúbka snehovej vrstvy sa pohybuje od 20 do 50 cm, viac len lokálne.

Koľko môžeš ušetriť?

Zníženie cien je v každom zo stredísk individuálne a zľavy, ktoré ponúkajú, sa líšia. My sme pre teba zostavili v tabuľke názornú ukážku zliav z niektorých populárnych lyžiarskych destinácií.

Vybrali sme si pri teba zľavy pri 3-dňových skipasoch pre dospelých:

Lyžiarske strediskoPôvodná cenaJarná zľava
Jasná190 €174 €
Veľká Rača Oščadnica99 €72 €
Malinô Brdo 95 €63 €
Domov
Zdieľať
Diskusia