Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
15. marca 2023, 19:16
Čas čítania 1:09

VIDEO: Paríž zaplavilo 6 000 ton odpadkov a mestom sa dnes šíri neznesiteľný smrad. Obyvatelia sa boja invázie potkanov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Štrajk robotníkov proti dôchodkovej reforme prezidenta Emmanuela Macrona spôsobil neznesiteľný zápach v celom Paríži, ktorý sa šíri z nahromadeného odpadu.

Hlavné mesto Francúzska zaplavili odpadky. Dôvodom je štrajk robotníkov proti zvyšovaniu dôchodkového veku z 62 na 64 rokov, ku ktorým sa pridali aj smetiari, informuje BBC. 

Štrajk robotníkov proti dôchodkovej reforme prezidenta Emmanuela Macrona spôsobil neznesiteľný zápach v celom meste. Nečinnosť smetiarov má na svedomí obrovský problém s vývozom odpadu, ktorý postihol aj ostatné francúzske mestá.

Nahromadený odpad v Paríži predstavuje takmer 6 000 ton. Neodvezené odpadky môžu lákať hlodavce aj hmyz. Parížu tak teraz viac ako kedykoľvek predtým hrozí invázia potkanov, ktorá by ohrozila zdravie obyvateľov aj cestovný ruch jedného z najobľúbenejších miest Európy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia