Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
13. marca 2023 o 14:39
Čas čítania 0:30

VIDEO: A čo tie plechovky od piva? Českí policajti dvakrát počas jednej noci zastavili rovnakého opitého vodiča

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Mužovi hrozí rok za mrežami.

Hliadka českej polície v Slavkove pri Brne zastavila dvakrát v tú istú noc rovnakého vodiča pod vplyvom alkoholu. Prvýkrát vodiča Škody Fabia kontrolovali po krátkej naháňačke, keď sa im podľa Týdeníka Policie snažil uniknúť z miestnej benzínky.

Po prvej nebezpečnej jazde, pri ktorej sa mladý vodič len tesne vyhol kolízii v ostrej zákrute, nafúkal počas dychovej skúšky 2 promile. Počas kontroly sa priznal k pitiu tvrdého alkoholu, no v aute mal aj niekoľko plechoviek piva.

Policajti muža nezadržali, čo sa neskôr ukázalo ako chyba.

Pri druhej kontrole vodič nafúkal dokonca ešte viac, takmer 2,4 promile. Tentoraz už nenapraviteľného šoféra hliadka z miesta kontroly radšej odviezla rovno na záchytku.

Vodič je podozrivý zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a hrozí mu až ročný pobyt vo väzení.

Domov
Zdieľať
Diskusia