Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
12. marca 2023 o 16:07
Čas čítania 0:32

FOTO: Známy park pri centre Bratislavy dnes zatopilo. Sad Janka Kráľa rozdelila voda na dve polovice

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bratislavská vodárenská spoločnosť informovala, že ešte nejaký čas potrvá, kým voda prestane vytekať do okolia Sadu Janka Kráľa.

Sad Janka Kráľa a jeho okolie v Bratislave dnes zaplavila špinavá voda. Ako sme ťa informovali, na jednom z veľkých transportných vodovodných potrubí došlo k poruche. Ovplyvnilo to dodávku vody do areálu bratislavskej Incheby, ako aj viacerých ulíc v Petržalke. Dodávka už je obnovená do celej mestskej časti Bratislava-Petržalka s výnimkou odberných miest priamo na Devínskej ceste.

Podľa našich informácií je momentálne celý park rozdelený na dve polovice, jedna pri Auparku a druhá pri nábreží. Mestská polícia v súčasnosti v okolí sadu označuje miesta, ktoré do vyriešenia havarijného stavu budú neprístupné verejnosti. Na mieste sú aj hasiči, ktorí odčerpávajú vodu do Dunaja.

Bratislavská vodárenská spoločnosť informovala, že vzhľadom na objem vody v týchto potrubiach ešte nejaký čas potrvá, kým voda prestane vytekať do okolia Sadu Janka Kráľa.

Ako to vyzerá na mieste, si môžeš pozrieť v galérii nižšie.

sad janka kráľasad janka kráľasad janka kráľasad janka kráľa
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia