Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti GRANDIOSOFT.
8. marca 2023 o 9:17
Čas čítania 1:32
Sponzorovaný obsah

Tipy na darčeky pre nežné pohlavie

Tipy na darčeky pre nežné pohlavie
Zdroj: dreamstime.com
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pozri si tipy na darčeky k MDŽ.

Medzinárodný deň žien tradične muži vnímajú ako skvelú príležitosť, kedy chcú obdarovať svoje matky, partnerky a dcéry. Darčekmi vyjadrujú nielen svoju lásku a úctu k nežnému pohlaviu, ale aj vďačnosť za ich starostlivosť o rodinu.     

Ženy sú nositeľky života a ochrankyne rodín, sú starostlivé matky a milujúce manželky. Do života rodiny vnášajú krásu, pôvab, nehu a lásku. Väčšina mužov svoje matky, partnerky a dcéry obdarováva preto, aby im vyjadrila vďačnosť a prejavila svoje city nielen slovami, ale aj činmi. Či sa chystáte so ženami vo svojom okolí práve osláviť MDŽ, sviatok narodenia alebo výročie sobáša, darček pre dámu svojho srdca vyberajte premyslene, aby naozaj potešil.

Kytice a kvetinové boxy

Kvety potešia každú ženu a to najmä vtedy, ak sú kytice alebo kvetinové boxy niečím výnimočné. Kytica v tvare gule, pologule, mesiaca či vejára zaujme na prvý pohľad. Pre romanticky založenú partnerku môžete zvoliť aj netradičný kaskádový typ kytice, z ktorej kvety padajú ako vodopád a stačí ju len originálne dozdobiť pierkami alebo čipkami. Pokiaľ zvolíte kvetinový box, ten bude pôsobiť oveľa zaujímavejšie, ak ho previažete farebnou ozdobnou stuhou a vydekorujete veľkou mašľou. Skvelým tipom na darček pre nežné pohlavie sú tiež kvety v ozdobných košoch a svieža zeleň v črepníkoch.

Štýlové módne doplnky 

Každý, aj ten najmenší darček, je prejavom lásky, ktorý utuží partnerský vzťah. Skvelým tipom na darček, ktorý zaručene vyvolá radosť, je módne oblečenie alebo obuv. Každá žena sa rada parádi a vo svojom šatníku iste privíta nové zvršky alebo topánky - dámske lodičky, dievčenské balerínky či sandáliky. Úprimnú radosť a úsmev na tvári vyvolá aj štýlová kabelka alebo šperk. No ak sa neviete celkom trafiť do vkusu svojej polovičky a vyberať pre ňu odev, obuv či iný módny doplnok si netrúfate, darujte jej darček, ktorý podporí nielen jej krásu, ale aj zdravie - napríklad kvalitnú kozmetiku.    

Kvalitná kozmetika 

Nielen svojej partnerke, ale aj matke alebo dcére, môžete k sviatku vybrať darček vo forme kvalitnej kozmetiky, ktorá jej pleti dopraje sviežosť. Siahnuť môžete po prípravkoch, ktoré obsahujú kyselinu hyalurónovú. Kyselina hyalurónová má skvelé antibakteriálne a protizápalové účinky, v pokožke stimuluje tvorbu kolagénu a viaže na seba vodu. Tiež je dôležitá pri tvorbe nových buniek, pri odstraňovaní bunkového odpadu a má aj skvelé omladzujúce účinky. Pokiaľ chcete dámu svojho srdca potešiť, vyberte jej kozmetiku, vďaka ktorej bude mať hladšiu, pevnejšiu, jasnejšiu a skvelo vyživenú pleť. Krásne oslavy!   

Domov
Zdieľať
Diskusia