Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
3. marca 2023, 19:32
Čas čítania 0:39

VIDEO: Takto Lavrova vysmiala plná sála, keď vyhlásil, že Ukrajina zaútočila na Rusko. Z Moskvy chcel urobiť obeť Západu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Na medzinárodnej konferencii The Raisina Dialogue Lavrov vyhlásil, že sa Rusko snaží zastaviť vojnu, ktorú vyvolala Ukrajina tým, že napadla Rusko.

Na medzinárodnej konferencii The Raisina Dialogue v Indii ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov vyhlásil, že sa Moskva snaží zastaviť vojnu, ktorú vyvolala Ukrajina tým, že napadla Rusko. V tom momente publikum v sále vybuchlo do smiechu.


Lavrov sa v Indii zúčastňuje na summite najrozvinutejších ekonomík sveta G20, kde sa okrem iného stretol aj s americkým ministrom zahraničných vecí Antonym Blinkenom. Ten ho vyzval na ukončenie vojny na Ukrajine. 


„Ruskému ministrovi zahraničných vecí som povedal to, čo som ja a mnohí iní povedali minulý týždeň v Organizácii Spojených národov - skončite túto agresívnu vojnu, zapojte sa do zmysluplnej diplomacie, ktorá dokáže vyprodukovať spravodlivý a trvalý mier,“ povedal Blinken reportérom po stretnutí v indickom Naí Dillí.


Išlo o prvé stretnutie Lavrova s Blinkenom od začiatku invázie na Ukrajinu, pričom nebolo vopred plánované. Podľa amerických zdrojov sa Blinken a Lavrov rozprávali zhruba 10 minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia