Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
1. marca 2023, 10:17
Čas čítania 0:30

Vdova po Kobem Bryantovi vysúdila za fotky z miesta tragédie už takmer 30 miliónov. Takto ich použije

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vanessa Bryant žalovala hasičský zbor po tom, ako si nelegálne fotili Kobeho Bryanta po smrti.

Vdova po Kobem Bryantovi Vanessa Bryant vysúdila od kalifornského okresu Los Angeles 28,8 milióna dolárov. Minulý rok dostala 15 miliónov dolárov, následne upravila svoju pôvodnú žalobu a pridala do nej svoje poškodené dcéry, pre ktoré museli vyplatiť ďalších13 miliónov, píše TMZ.

„Dnešok je úspešným vyvrcholením odvážneho boja pani Bryantovej, aby prinútila k zodpovednosti tých, ktorí sa zapojili do tohto bizarného konania,“ reagoval na rozhodnutie Vanessin právny zástupca. 

Vanessa Bryant sa pred súd postavila po tom, ako na verejnosť prenikli fotografie pozostatkov Kobeho, ktoré jej spôsobili traumu a mohli ju spôsobiť aj jej dcéram. Po tragédii žalovala príslušníkov záchranných zložiek, ktorí si na mieste tragédie údajne nelegálne urobili fotografie tragédie. 

Poškodená manželka legendárneho basketbalistu a jej tím informovali, že vysúdené peniaze darujú športovej nadácii Mamba & Mambacita.

Vanessa Bryant
Zdroj: Kevork Djansezian/Getty Images
Domov
Zdieľať
Diskusia