Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
27. februára 2023 o 19:15
Čas čítania 0:37

VIDEO: Šofér auta na juhu Česka iba o chlp unikol istej smrti. Kamión sa naňho začal prevracať, keď ho stretol v zákrute

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Kamionista neprispôsobil rýchlosť nájazdu do zákruty.

Vodič auta, ktoré prechádzalo českou obcou Bělčice v Juhočeskom kraji, len o chlp unikol istej smrti spôsobenej prevráteným kamiónom. Zábery, z ktorých mrazí, uverejnil český portál iDnes.

Video naznačuje, že šofér kamiónu prevážajúci konáre a drevnú štiepku pravdepodobne neodhadol rýchlosť nájazdu do zákruty. V nej sa jeho náves najskôr zlovestne naklonil do protismeru, aby sa vzápätí celý prevrátil.

​Vodič osobného auta môže hovoriť o obrovskom šťastí, keďže padajúci náklad ho minul doslova o niekoľko metrov. Nehoda sa nakoniec zaobišla bez vážnych následkov. Podľa policajnej hovorkyne Jaromíry Novákovej vodič kamiónu nenafúkal a utrpel iba ľahšie zranenia. 

Starosta Bělčíc Pavel Vejšický doplnil, že nedošlo ani k výraznému zničeniu mestského zariadenia. „Kamión našťastie trafil iba jednu dopravnú značku, jej základ je už teraz znovu zabudovaný v chodníku a čoskoro doň dosadíme aj novú značku,“ povedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia