Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
2. marca 2023, 10:00
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Hľadáš ideálne tenisky? V novinke od ECCO nachodíš kilometre a obuješ ich ku všetkému

Hľadáš ideálne tenisky? V novinke od ECCO nachodíš kilometre a obuješ ich ku všetkému
Zdroj: ECCO
MÓDA ECCO
Uložiť Uložené

Nový model ECCO GRUUV nerobí kompromisy. Je pre mužov aj ženy a podrží ťa na každom kroku.

Pri každom kroku využívaš 200 svalov a kráčanie ti môže pomôcť zahnať chuť na sladké. Vedel si, že keď kráčaš s jasným cieľom, chodíš rýchlejšie? Chôdza je prospešná pre tvoje telo aj duševné zdravie, dokáže pomôcť s nápadmi aj so zhadzovaním kíl a pri budovaní imunity. Najlepšie sa chodí s dobrým playlistom v ušiach a pohodlnými teniskami na nohách, ktoré zladíš k čomukoľvek.

Nový model tenisiek ECCO GRUUV je vytvorený tak, aby bola každá prechádzka príjemným zážitkom. Značka ECCO vždy dbala na pohodlie, avšak pri nových teniskách bolo cieľom urobiť z každého kroku stúpanie po obláčiku. Obuv je vytvorená pre všetkých, ktorí milujú byť neustále v pohybe.

objav novú kolekciu
ecco gruuv
Zdroj: ECCO

ECCO GRUUV – stvorené na chôdzu 

Dôležitým prvkom je výrazná obojsmerne pružná podrážka, ktorá sa ohýba v súlade s povrchom. K teniskám patria aj dve vyberateľné penové stielky, ktoré majú prispôsobiteľný strih, ak potrebuješ väčšiu šírku. ECCO GRUUV sú tenisky, ktoré s tebou budú držať krok, či už bežíš na autobus, si na prechádzke, alebo doháňaš svoj denný limit krokov.

ecco gruuv
Zdroj: ECCO

Vyrobené sú z hladkého a mäkkého brúseného nubuku ECCO. Táto koža je vyrobená metódou ECCO DriTan™ – vďaka tomu sa môžeš spoľahnúť na nižší objem použitej vody a chemikálií, ktoré sú súčasťou spracovania kože. Medzipodrážku tvorí charakteristická konštrukcia ECCO FLUIDFORM™, ktorá poskytuje mäkký, flexibilný a plynulý pohyb.

ecco gruuv
Zdroj: ECCO

Minimalistický dizajn zapadne do každého outfitu 

Nový model tenisiek je dostupný vo verzii pre dámy aj pánov. Nájdeš medzi nimi tenisky so šnurovaním aj bez šnurovania, s perforovaným priedušným zvrškom. Dizajn nových ECCO GRUUV je minimalistický, doplnený detailmi ako elastické šnúrky či pútko na zadnej strane s reflexnými prvkami. V kolekcii nájdeš rôzne farebné varianty, od jemnej ružovej a béžovej až po zelené či modré modely. Nechýba ani základná biela a čierna. 

viac o ecco gruuv

Ak hľadáš tenisky, ktoré ti vydržia niekoľko sezón a pomôžu ti pri dosahovaní denného limitu krokov, ECCO GRUUV sú ideálny adept.

ecco gruuv
Zdroj: ECCO
Domov
Zdieľať
Diskusia