Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
21. februára 2023, 20:47
Čas čítania 0:43

Naďovi niekto poslal obálku s ostrým nábojom. Nenechám sa zastrašiť, odkazuje anonymovi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Naď zároveň uviedol, že bezpečnostné zložky Slovenskej republiky vykonávajú kvalitnú robotu a vo viacerých prípadoch už vypátrali neznáme osoby, ktoré sa mu vyhrážali.

Dočasne poverenému ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi niekto zaslal anonymnú obálku, ktorá obsahovala ostrý náboj. Informoval o tom prostredníctvom sociálnej siete.

„Nuž, nič príjemné, ale nestalo sa mi to prvýkrát a, žiaľ, určite ani naposledy. Vyhrážky rôzneho druhu mi chodia, či už na domácu adresu, alebo do práce, relatívne často. Je za tým politika, ale tiež zahraničné spravodajské služby. Nepochybujem o tom,“ priblížil minister.

Naď zároveň uviedol, že bezpečnostné zložky Slovenskej republiky vykonávajú kvalitnú robotu a vo viacerých prípadoch už vypátrali neznáme osoby, ktoré sa mu vyhrážali. Pár ich už údajne bolo aj odsúdených.

„Potom ma na konfrontáciách pred vyšetrovateľom prosili o odpustenie a nosili čokolády mojim deťom. Tým deťom, ktorým jeden z týchto ‚ľudí‘ chcel ‚odstreliť pred ich očami moju hlavu pri múre‘, ako sa jedinec vyjadril vo vyhrážke,“ dodal Naď.

Nenechám sa zastrašiť

Minister obrany v statuse uvádza, že sa nedá zastrašiť ani podplatiť. Zároveň na počesť pamiatky Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej vyzýva, aby spoločnosť nepodľahla panike a poplašným správam.

„Urobte aj vy, prosím, opatrenia, aby sme naozaj žili na slušnejšom Slovensku… Je to naša spoločná zodpovednosť,“ uzavrel v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia