Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
21. februára 2023, 10:42
Čas čítania 0:32

Lady Gaga v minulosti zbankrotovala. Spravila krok vedľa, ktorým si vyrobila 3-miliónový dlh

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dávno si už však polepšila.

Lady Gaga je v súčasnosti veľmi úspešnou speváčkou. Po období turné The Monster Ball, ktoré skončilo v roku 2011, sa pritom potýkala s finančnými problémami.

Ako píše Unilad s odkazom na rozhovor pre Financial Times, v danom období musela vyhlásiť bankrot, pretože mala na krku 3-miliónový dlh. Z neho sa neskôr vyhrabala a podľa Forbesu mal už jej majetok v roku 2020 hodnotu 150 miliónov dolárov.

Okrem kariéry hudobníčky sa ukázala aj v seriáloch a na filmovom plátne. Vidieť sme ju mohli v horore American Horror Story či v dráme A Star Is Born, kde si zahrala po boku Bradleyho Coopera.

Jej skladba Shallow dokonca v roku 2019 uspela v oscarovej kategórii najlepšia pôvodná pieseň. Lady Gagu najbližšie uvidíme v pripravovanom pokračovaní Jokera s podnázvom Folie à deux. Premiéra filmu je plánovaná na rok 2024.

A Star is Born
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Späť
Zdieľať
Diskusia