Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
17. februára 2023 o 11:32
Čas čítania 0:44

Taxikárovi priložili ku krku nôž a nechali sa odviesť do Poľska. Z Kysuckého Nového Mesta sa im nechcelo ísť vlakom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muži sa zadarmo odviezli do Poľska, kde nastúpili na ďalší vlak.

Taxikára z Kysúc donútili traja muži, aby ich zadarmo odviezol zo stanice v Kysuckom Novom Meste až do Poľska. Informácie potvrdila aj žilinská polícia, píše Žilinak.

Incident sa stal v sobotu 11. februára v noci. Muži mali vystúpiť z vlaku v Kysuckom Novom Meste, napriek tomu, že vlak išiel až do Poľska. Všetci traja si sadli na zadné sedačky a podľa šoféra nerozumeli po slovensky. So šoférom nekomunikovali ani potom, čo im oznámil, koľko bude jazda stáť. Po pár minútach mu jeden z mužov priložil ku krku nôž.

Od taxikára chceli, aby smeroval na Varšavu. Zachránilo ho však to, že v nádrži nemal dostatok paliva. Muži preto vystúpili na železničnej stanici mesta Zwardoń, kde nastúpili do stojaceho vlaku. Za jazdu taxikárovi nezaplatili. Vodič hneď kontaktoval políciu Slovenskej republiky. 

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci vedie trestné konanie vo veci zločinu vydierania. V súvislosti s uvedeným boli obvinené tri konkrétne osoby a bol spracovaný podnet na návrh na ich vzatie do väzby, čo bolo zo strany súdu akceptované. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebudeme k veci poskytovať bližšie informácie,“ vyhlásila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Domov
Zdieľať
Diskusia