Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
16. februára 2023 o 17:56
Čas čítania 0:28

Lacné letenky do Dubaja sú realitou. Obľúbená nízkonákladovka ich ponúka s odletom z Budapešti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dubaj a Abú Zabí sú obľúbenými destináciami v arabskom svete a letenky sú lacnejšie ako kedykoľvek predtým.

Nízkonákladové aerolínie Wizz Air avizujú výhodné letenky do Spojených arabských emirátov. Obľúbené dovolenkové destinácie Dubaj a Abú Zabí sú v súčasnosti dostupné za nižšie stovky eur s odletom z hlavného mesta Maďarska. Budapešť je zároveň mnohým Slovákom ľahko prístupná vlakmi alebo autobusovou dopravou do 20 eur. 

Na nižšie ceny upozornil na svojom portáli vyhľadávač leteniek Pelikán. Spiatočné letenky sa začínajú na cene 140 eur, do Dubaja môžete lietať za približne 200 eur. Samozrejme, ide o krajiny, kde si priplatíte za ubytovanie aj niektoré služby.

V poslednom čase sa emiráty stali obľúbenou dovolenkovou destináciou viacerých Slovákov a záujem výrazne rastie aj naďalej. Spoločnosť Pelikán avizuje, že o tieto destinácie majú obyvatelia našej krajiny až 40-násobne vyšší záujem ako pred dvomi rokmi.

Pelikán
Zdroj: Pelikán
Domov
Zdieľať
Diskusia