Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2023, 16:36
Čas čítania 0:59
Denisa Šútorová

Extravagantný trend, ktorý rozžiari úsmev, no nepoteší tvojho zubára, je späť. Drahokamy na zuboch miluje Hailey Bieber aj Drake

MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Extravagantný trend zaznamenáva vďaka značke FACULTY veľký comeback. Drahokamy na zuby hlásia návrat z 90. rokov aj zo začiatku milénia, mať ich môžeš už dnes, a to v šiestich farebných prevedeniach.

Značka FACULTY tvrdí, že nechce prepisovať pravidlá. Je tu, aby ti pripomenula, že žiadne neexistujú. Najnovším prírastkom do jej excentrického portfólia sú FACULTY Tooth Gems – drahokamy na zuby. Sadu doplnkov, ktoré rozžiaria úsmev, no zrejme nepotešia tvojho zubára, môžeš mať už teraz za 40 dolárov (37,38 eura). Na oficiálnej stránke značky si však môžeš objednať aj jeden kus, ktorý ťa vyjde 15 dolárov (14,02 eura).

Extravagantná značka vracia do módy šialený trend. Drahokamy na zuboch sa vrátili z 90. rokov aj zo začiatku milénia, mať ich môžeš už dnes 16. februára.
Extravagantná značka vracia do módy šialený trend. Drahokamy na zuboch sa vrátili z 90. rokov aj zo začiatku milénia, mať ich môžeš už dnes 16. februára. Zdroj: FACULTY

Drahokamy na zuboch sú jedným z mnohých trendov, ktoré sa nečakane vrátili koncom 90. rokov a zo začiatku milénia. Ako uvádza Hypebeast, FACULTY považuje krásu za „jeden z najkomplexnejších nástrojov, ktoré môže niekto použiť na sebavyjadrenie“ a svojou novinkou chce vzbudiť ohlas u všetkých, ktorí svojím výzorom milujú provokovať aj šokovať. Drahokamy na zuboch však v minulosti predviedli aj svetové celebrity vrátane Hailey Bieber, Katy Perry, Draka či Charli D'Amelio.

Drahokamy na zuboch miluje Hailey Bieber aj Katy Perry.
Drahokamy na zuboch miluje Hailey Bieber aj Katy Perry. Zdroj: Instagram/Hailey Bieber

Každá sada FACULTY vo vyššie uvedenej sume má obal cigaretovej škatuľky a obsahuje päť drahokamov, štyri mikrokefky na aplikovanie, leptací gél, UV kvapalinu na lepenie, bielu voskovú ceruzku, mini UV svetlo a štyri vatové valčeky. Napriek tomu, že si svoje nové doplnky môžeš odstrániť kedykoľvek jediným hmatom, ti značka sľubuje, že na zuboch môžu vydržať až celé dva týždne. Či sa máš rozlúčiť s umývaním zubov, však nepíše.

Značka FACULTY ti prináša drahokamy na zuby. Mať ich môžeš až v šiestich farebných prevedeniach.
Značka FACULTY ti prináša drahokamy na zuby. Mať ich môžeš až v šiestich farebných prevedeniach. Zdroj: FACULTY

Milovníci extravagancie si budú môcť vybrať zo šiestich farebných prevedení: Clarity (biela), Metal (strieborná), Denim (modrá), Deep Red (červená), Medallion (zlatá) a nakoniec Luv (červené srdce). 

Tento staronový trend nie je pre každého, no fashionisti, ktorým je okázalosť blízka, si rozhodne prídu na svoje.

Anketa:
Vyskúšaš?
To ako vážne?
Náhodou celkom cool!
To ako vážne?
64 %
Náhodou celkom cool!
36 %
Domov
Zdieľať
Diskusia