Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. februára 2023, 12:15
Čas čítania 0:44

AKTUALIZOVANÉ: V Bratislave sa v nedeľu večer stratila 14-ročná Jennifer. Polícii sa ju už podarilo vypátrať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia žiada o pomoc s pátraním po mladej tínedžerke z Bratislavy.

AKTUALIZOVANÉ 13. 2. o 15.15 h: Polícia dievča vypátrala. 

„Pátranie po nezvestnej 14-ročnej Jennifer Ingrid Indrichovičovej bolo odvolané, keďže menovanú sa podarilo vypátrať hliadkou PZ v treťom bratislavskom okrese. Týmto vás zároveň žiadame aj o stiahnutie zverejnenej fotografie z médií,“ napísala polícia na Facebooku.

Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie po nezvestnej 14-ročnej Jennifer Ingrid Indrichovičovej z Bratislavy. Naposledy ju videli v nedeľu 12. februára v mieste jej bydliska na Kazanskej ulici v hlavnom meste.

Dievča je podľa policajnej správy 158 centimetrov vysoké, štíhlej postavy a má tmavohnedé vlasy po plecia.

Oblečenú malo tmavomodrú bundu po stehná a kožený značkový batoh. Polícia upozorňuje, že ak si nezvestné dievča videl, kontaktuj políciu buď osobne, na čísle 158, alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Bratislavský kraj.

Od začiatku roka polícia pátra po viacerých osobách. O tom, ako vyzerá takéto pátranie, sa Refresher začiatkom mesiaca rozprával s dobrovoľnými záchranármi zo Záchranného systému Slovensko.

Informácie o nezvestných osobách nájdeš na webe či Facebooku Pohotovostného pátracieho tímu.

Ak si niektorú z osôb videl alebo máš o nej bližšie informácie, volaj na číslo polície 158 alebo číslo Pohotovostného pátracieho tímu 0940 555 959.
Domov
Zdieľať
Diskusia