Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
13. februára 2023, 7:22
Čas čítania 0:37

Speváčka Rihanna oznámila radostnú správu, o ktorej sa dlho šepkalo. Na Super Bowle potvrdila, že je znovu tehotná

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Rihanna sa po päťročnej prestávke vrátila na pódium.

Rihanna na nedeľňajšom koncerte Apple Music Super Bowl Halftime Show zaspievala všetky svoje ikonické hity a rovno pre The Hollywood reporter potvrdila, že čaká druhé dieťa so svojím partnerom, raperom A$AP Rockym. 

Počas vystúpenia zazneli jej najpopulárnejšie piesne ako Bitch Better Have My Money, Umbrella, Work, Only Girl (In the Wold) a vystúpenie ukončila skladbou Diamond. S armádou tanečníkov a ohňostrojom sa Rihanna vrátila na pódium po sedemročnej prestávke.

Pred vystúpením speváčka povedala, že na Super Bowle vystúpila najmä pre svojho 9-mesačného syna. „Keď sa stanete mamou, stane sa niečo, pri čom máte pocit, že môžete ovládnuť svet – môžete urobiť čokoľvek,“ vyjadrila sa. 

„A Super Bowl je jedným z najväčších pódií na svete, takže akokoľvek to bolo strašidelné, je na tom všetkom niečo vzrušujúce,“ povedala. „Je dôležité, aby to môj syn videl,“ uzatvorila.

V očakávanom súboji zvíťazil tím Kansas City Chiefs nad Philadelphiou Eagles v pomere 38 : 35.

rihanna
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur
Domov
Zdieľať
Diskusia