Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
10. februára 2023 o 20:15
Čas čítania 0:24

Muž si v Nitre strčil mobil za 1 250 € do bundy a odkráčal z obchodu, akoby sa nič nestalo. Polícia teraz prosí verejnosť o pomoc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti pátrajú po svojráznom zlodejovi, ktorý z predajne v nákupnom centre odcudzil telefón.

Nitrianska polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý v nákupnom centre na Štefánikovej triede v Nitre ukradol telefón v hodnote približne 1 250 eur. Informovali o tom na sociálnej sieti.

„Polícia v Nitre hľadá svedkov, ktorí by mohli prispieť k objasneniu prípadu. Neznámy páchateľ v Nitre na Štefánikovej triede v nákupnom centre odcudzil z predajne mobilný telefón fialovej farby,“ priblížili policajti.

Kamerový záznam zachytáva muža, ktorý sa po prezretí zariadenia rozhodol vložiť fialový telefón do bundy. Následne pokojne odkráčal z predajne.

Ak máš akékoľvek informácie o totožnosti páchateľa, obráť sa na políciu na telefónnom čísle 158. Celé video si môžeš pozrieť na tomto odkaze.

Zlodej v nákupnom centre.
Zlodej v nákupnom centre. Zdroj: FB/Polícia SR – Nitriansky kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia