Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
6. februára 2023, 9:44
Čas čítania 1:06

Muž v Bratislave takmer rok napádal ženy, bozkával im chodidlá, onanoval nad nimi a kradol topánky. Polícia ho dolapila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchateľ je v súčasnosti obvinený zo zločinu lúpeže, z trestného činu nebezpečného vyhrážania a trestného činu výtržníctva, pričom v prípade sexuálneho násilia stále prebieha vyšetrovanie.

Polícia objasnila prípad sexuálneho devianta, ktorý v okolí Bratislavy vyčíňal od apríla 2022. Počas uplynulého roka 48-ročný muž pôvodom z Českej republiky sexuálne napadol viacero žien. Páchateľa sa polícii podarilo zadržať 4. 2. 2023 v Českej republike v spolupráci s českými zložkami, informuje polícia na Facebooku. 

V apríli minulého roka muž prenasledoval a v obytnom dome napadol 41-ročnú ženu. Zakryl jej ústa a pokúšal sa ju stiahnuť na zem. Žena však intenzívne kládla odpor, pričom páchateľ z miesta ušiel aj s jej topánkou.

Jeho ďalšou obeťou bola kurátorka výstavy, ktorú napadol priamo v budove na Námestí SNP, kde sa konala výstava. Útočník k obeti pristúpil so slovami „ak nechceš, aby som ti ublížil, rob, čo ti poviem“. Potom jej začal bozkávať chodidlá a onanovať. Po pár minútach sa žene poďakoval a z miesta utiekol, píše polícia. 

Páchateľ vyčíňal aj na základnej škole 

V trestnej činnosti muž pokračoval aj naďalej. Začiatkom tohto roka muž napadol 67-ročnú ženu. Nastúpil s ňou do výťahu a proti jej vôli výťah na medziposchodí zastavil. Na obeti sa mal dopustil sexuálneho násilia, pričom podrobnosti skutku polícia nezverejnila.

18. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 3:37 Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora

Z miesta činu aj v tomto prípade ušiel. Páchateľ nemal žiadne zábrany a vnikol aj do priestorov základnej školy. V zborovni oslovil učiteľku s cieľom darovať peniaze. Situácia sa náhle zvrtla a muž sa žene začal vyhrážať nožom. Učiteľka zo strachu ušla a útočník priestory budovy opustil. 

Polícii sa podarilo zaistiť dôkazy a identifikovať páchateľa, na ktorého vydali zatykač. V prípade, že mužovi vinu preukážu, hrozí mu až osem rokov odňatia slobody. Páchateľ je v súčasnosti obvinený zo zločinu lúpeže, z trestného činu nebezpečného vyhrážania a trestného činu výtržníctva, pričom v prípade sexuálneho násilia stále prebieha vyšetrovanie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia