Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2023, 12:19
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Pedro Pascal chcel v reklame na SNL najprv zmasakrovať clickera kladivom, potom si s ním zatancoval

Pedro Pascal chcel v reklame na SNL najprv zmasakrovať clickera kladivom, potom si s ním zatancoval
Zdroj: SNL
FILMY A SERIÁLY PEDRO PASCAL THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Sleduj lákadlo na blížiaci sa diel televízneho programu Saturday Night Live s Pascalom.

Pedro Pascal je obľúbený herec, ktorý sa vďaka rolám v populárnych seriáloch Game of Thrones, Narcos, Mandalorian a The Last of Us dostal na výslnie. Práve posledný seriál mu zaručil možnosť moderovať zábavný program Saturday Night Live.

Odporúčané
Homofóbovia hejtujú 3. epizódu The Last of Us. Homosexuálne vzťahy a LGBTI sú však jadrom príbehu Homofóbovia hejtujú 3. epizódu The Last of Us. Homosexuálne vzťahy a LGBTI sú však jadrom príbehu 3. februára 2023, 15:30

Ako ukážku naň si tvorcovia zvolili krátke video, v ktorom sa skutočný herec Pedro Pascal ocitne pri clickerovi. Je to asi reflex z jeho čias v koži Joela, no okamžite vezme kladivo s cieľom rozmetať mu hlavu na kusy. 

V druhom krátkom videu z nakrúcania tejto scény sa môžeš pousmiať nad tým, že „Joel“ tancuje s clickerom. SNL diel s Pascalom vyjde už tento víkend. 

Domov
Zdieľať
Diskusia