Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
31. januára 2023, 12:09
Čas čítania 0:27

Tragické ráno pri Piešťanoch. Starší vodič zahynul na namrznutej ceste, keď nezvládol zákrutu a vrazil do stromu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Presné príčiny nehody zatiaľ nie sú známe.

Nehoda medzi Vrbovým a Prašníkom pri Piešťanoch si vyžiadala jednu obeť. Polícia o tom informuje na sociálnych sieťach. Vodiči nezvládol riadenie, narazil do stromu a záchranári mu už nevedeli pomôcť.

„66-ročný vodič mal ísť na aute Dacia Sandero smerom z obce Prašník. Po prejazde mierne pravotočivej zákruty zišiel z doposiaľ nezistených príčin vpravo mimo cesty a ľavou prednou časťou auta narazil do stromu. Pri nehode utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol,“ píše polícia.

Prítomnosť alkoholu či presné príčiny autonehody sú zatiaľ neznáme a budú predmetom policajného vyšetrovania. K miestu činu bol privolaný aj technik. 

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdili opatrne a svoju jazdu prispôsobili stave vozovky. Cesty môžu byť mokré a zamrznuté.

Domov
Zdieľať
Diskusia