Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
25. januára 2023, 21:46
Čas čítania 0:59

Majiteľka novej Tesly zaplakala. Zo dňa na deň prišla o 10-tisíc dolárov, lebo automobilka začala náhle ponúkať obrovské zľavy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Tesla svojimi zľavami nahnevala desiatky zákazníkov.

Zákazníci, ktorí si v poslednom čase zadovážili vozidlá od Tesly, hromžia na to, že pri nákupe svojich nových áut stratili tisícky dolárov za jedinú noc.

Automobilka v posledných týždňoch pristúpila k drastickému zníženiu cien. Tesla sa prekvapujúcim krokom snaží zvýšiť predaje svojich Modelov 3 a Y. Podľa portálu Business Insider toto rozhodnutie vzbudilo hnev a frustráciu u viacerých zákazníkov, ktorí sa teraz cítia podvedení a zúfalí.


Jedna z nespokojných zákazníčok dokonca tvrdí, že na ňu predajcovia Tesly tlačili, aby si svoje auto prevzala deň pred znížením cien a nemohla si uplatniť zľavu.

Tesla
Zdroj: TASR/AP

Táto Tesla za deň stratila na hodnote 10-tisíc dolárov

Takýchto nespokojných zákazníkov sa prihlásili desiatky. Zákazníkovi z Havaja vraj obchodný zástupca pri kúpe povedal, že Tesla „takmer nikdy nedáva na nič zľavy“. 

Opak sa ukázal ako pravda, keď o pár dní neskôr Tesla zvýšila aktuálnu zľavu na 7 500 dolárov. Aby toho nebolo málo, automobilka na začiatku roka 2023 znížila ceny ešte viac. „Bolo to naozaj bolestivé. Euforický pocit z kúpy nového auta nahradil pocit, že ma zneužili a okradli o niekoľko tisíc dolárov,“ hnevá sa zákazník.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Auto zákazníčky z Kalifornie dokonca zo dňa na deň stratilo na hodnote až 10 810 dolárov. Za vozidlo, ktoré obsahovalo systém autonómneho riadenia Enhanced Autopilot, zaplatila 76 440 dolárov, no rovnakú konfiguráciu automobilka teraz po zľave predáva za 65 630 dolárov.

Mnoho nespokojných zákazníkov sa od začiatku roka neúspešne pokúša kontaktovať zástupcov Tesly prostredníctvom aplikácie spoločnosti alebo na Twitteri, ktorý vlastní Elon Musk. Ten je zároveň šéfom Tesly.

Domov
Zdieľať
Diskusia