Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
25. januára 2023, 8:42
Čas čítania 0:36

Ohavný čin v Košiciach: Neznámy muž znásilnil iba 14-ročné dievča na známom sídlisku, keď šlo na prechádzku so psom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sexuálne napadnutie sa malo odohrať na známom košickom sídlisku Terasa.

Na košickom sídlisku Terasa policajti vyšetrujú znásilnenie len 14-ročného dievčaťa, informuje Korzár. K incidentu údajne došlo hneď vedľa základnej školy.

„V uvedenom prípade polícia prijala oznámenie a v súčasnej dobe sa vykonávajú potrebné úkony. Následne bude vo veci rozhodnuté o ďalšom postupe. Bližšie ani podrobnejšie informácie aj vzhľadom na citlivosť tohto prípadu preto nie je možné poskytnúť,“ oznámila policajná hovorkyňa.

Miesto, v ktorom došlo k znásilneniu maloletej.
Miesto, v ktorom došlo k znásilneniu maloletej. Zdroj: Google Maps

Vyhrážal sa jej a potom ju zneužil 

Denník Korzár píše, že dievča bolo vo večerných hodinách na vychádzke so psom. Neznámy muž ju chytil počas prechádzky po sídlisku a zakryl jej ústa, aby nemohla volať o pomoc.

Páchateľ sa potom maloletej vyhrážal. Následne ju zatiahol medzi budovy za bytovku, kde jej násilne vyzliekol oblečenie a dievča sexuálne zneužil. Po znásilnení v pomerne rušnej časti mesta utiekol z miesta činu.

26. marca 2024, 12:30 Čas čítania 7:18 Július pracoval v oddelení vrážd: Najhorší pohľad bol na rozstrieľanú tehotnú ženu. Rigo pri zatýkaní nemal ponožky (Rozhovor) Július pracoval v oddelení vrážd: Najhorší pohľad bol na rozstrieľanú tehotnú ženu. Rigo pri zatýkaní nemal ponožky (Rozhovor)

Udalosť šokovala veľké množstvo obyvateľov sídliska. Podľa informácií portálu Nový Čas majú miestni obyvatelia momentálne strach z toho, kto sa po sídlisku pohybuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia