Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
24. januára 2023 o 18:45
Čas čítania 0:20

VIDEO: „Nasypali mi niečo do drinku na Obchodnej, zobudila som sa a nič som si nepamätala“ (Toto ste zažili v nočnej Bratislave)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cez víkend sme vybehli do ulíc a pýtali sme sa mladých ľudí, či sa v hlavnom meste cítia bezpečne. Prezradili nám, že na nich vytiahli nôž, aj to, že im nasypali drogy do drinku.

V sobotu 14. januára 2023 došlo k útoku bodnutím pri jednom z obľúbených bratislavských klubov. Boli z neho podozrivé tri nemecky hovoriace osoby, uvádza portál tvnoviny.sk. Zaujímalo nás, ako sa cítia Bratislavčania v poslednom čase večer v meste, a preto sme sa vybrali do ulíc. 

Na základe ankety sme zistili, že hoci sa v Bratislave väčšina mladých ľudí stále cíti bezpečne, v centre mesta zažili už všeličo. Napríklad sypanie drog do drinkov alebo vyhrážanie sa s nožom v ruke. Viac príbehov si môžeš pozrieť v ankete.

Domov
Zdieľať
Diskusia