Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah Voyo.
23. januára 2023, 16:00
Čas čítania 2:26
Sponzorovaný obsah

100-tisíc eur môže získať víťaz Farmy, česká miss aj hráčka pokru. Druhá séria Survivor bude ešte drsnejšia

100-tisíc eur môže získať víťaz Farmy, česká miss aj hráčka pokru. Druhá séria Survivor bude ešte drsnejšia
Zdroj: Voyo/TV Markíza
ZAUJÍMAVOSTI SURVIVOR ČESKO & SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Hneď v prvých častiach uvidíš skoky z vrtuľníka priamo do oceánu či náročné dni bez spánku a jedla.

Druhá séria jednej z najdrsnejších šou sveta štartuje už v stredu 25. januára. Do Dominikánskej republiky odletelo dvadsať odhodlaných dobrodruhov z Česka aj zo Slovenska, ktorí okrem výnimočnej skúsenosti môžu získať rozprávkovú výhru 100-tisíc eur. K druhej sérii, na rozdiel od tej prvej, budú mať prístup iba predplatitelia streamovacej služby Voyo.

Ak ťa zaujíma, ako si súťažiaci poradia so stavbou prístreška holými rukami či s rozkladaním ohňa za pomoci kresadla, nezabudni šou sledovať každú stredu a štvrtok večer. Hneď v prvých častiach uvidíš skoky z vrtuľníka priamo do oceánu či náročné dni bez spánku a jedla. Odvážlivci nebudú musieť čeliť len ťažkým výzvam a nástrahám prírody, ale aj taktike súperov, nulovému komfortu či stále silnejúcej túžbe po domove.

Náročnejšie podmienky

Tento ročník prinesie zaujímavú zostavu súťažiacich, ktorí budú musieť čeliť ešte náročnejším podmienkam ako tí minuloroční. Podľa programovej riaditeľky skupiny Markíza Silvie Majeskej prinesie táto kombinácia množstvo zaujímavých zvratov.

„Survivor je nepochybne srdcovkou pre všetkých dobrodruhov. Tento rok sa diváci môžu tešiť na skutočne zaujímavé a rozdielne charaktery súťažiacich, slovenské farby bude zastupovať napríklad aj víťaz vlaňajšej Farmy Filip Jánoš, ktorý si tak v rýchlom slede vyskúša ďalšiu dobrodružnú reality šou. Vďaka skvelej hráčskej zostave a divácky ešte atraktívnejším súťažiam bude nová sezóna plná prekvapení a veľkých emócií,“ vysvetlila Silvia.

Hrdinovia verzus Rebeli

V džungli nie je rozdelenie na kmene nič neobvyklé. Aj tohtoroční účastníci sú rozdelení na kmeň Hrdinov a kmeň Rebelov. V každom z nich budú spolupracovať známe osobnosti aj nové tváre, ktoré budú musieť na exotickom ostrove zvládnuť hlad, bolesť, drsné výzvy a nečakané zvraty. Hrdinovia ponesú červenú vlajku a nájdeš medzi nimi hercov, futbalového útočníka, hráčku pokru aj českú miss. Každý z nich niečo dokázal a svojimi životnými krokmi predviedol odvahu riskovať. 

Hrdinovia.
Hrdinovia. Zdroj: Voyo/TV Markíza

Kmeň Hrdinov:

● futbalista Petr Švancara (45)
● moderátorka Kateřina Klinderová (30)
● youtuber a najnovší víťaz reality šou Farma Filip Jánoš (26)
● česká miss Andrea Bezděková (28)
● herec Václav Matějovský (26)
● herečka Karolína Krézlová (35)
● model Josef Kůrka (31)
● fitness influencerka a trénerka zo šou Najväčší víťaz Soňa Sedláčková (40)
● hviezda reality šou Love Island Petr Havránek (26)
● hráčka pokru Barbora Mlejnková (31)

Súpermi Hrdinov sú Rebeli, ktorí ponesú modrú vlajku. Všetci v tomto kmeni sú odhodlaní zbúrať akékoľvek pravidlá. V nehostinnej džungli sa správajú tak ako v skutočnom živote. Za všetko, čo dosiahli, vďačia práve svojej rebelskej povahe. Tanečnicu, profesionálnu atlétku či trénera skateboardingu spája ostrý jazyk, túžba po adrenalíne či prefíkanosť.

Rebeli.
Rebeli. Zdroj: Voyo/TV Markíza

Kmeň Rebelov: 

● turistická sprievodkyňa Ludmila Puldová (55)
● tréner skatebordingu Tomáš Weimann (33)
● vizážistka Žaneta Skružná (23)
● osobný tréner Adam Bůžek (22)
● barmanka Hana Gelnarová (22)
● realitný maklér Jiří Hanousek (33)
● tanečnica Johana Fabišíková (29)
● interiérový dizajnér Matěj Quitt (32)
● atlétka Tereza Schejbalová (22)
● technik Martin Konečný (45)

Ani jeden z kmeňov nemá oproti tomu druhému na ostrove žiadne zvýhodnenia. Oba musia bojovať a všetko si sami vybudovať. Aj napriek tomuto rozdeleniu je zrejmé, že v každom z nich je aj hrdina, aj rebel. Dôkazom je ich bojovný charakter a odvaha vzdať sa výdobytkov 21. storočia. 

Obľúbený moderátor zostáva

Touto jedinečnou skúsenosťou prevedie účastníkov opäť Ondřej Novotný„Survivor je sociálny experiment, ktorý sa posúva spoločne s dobou, a keď je dobre robený a zahraný, tak je stále nový a stále zábavný. Cením si každého súťažiaceho, ktorý zo seba vydáva maximum a dokáže to v hre ukázať,“ uzatvára moderátor a obrovský fanúšik reality šou Survivor Ondřej.

Ondřej Novotný.
Ondřej Novotný. Zdroj: Voyo/TV Markíza

Ak ťa zaujíma, ako si ostrovania poradia bez svojich osobných vecí či hygienických potrieb, prvá epizóda by ti nemala uniknúť. Ako zvládnu stavbu prístrešku, pranie oblečenia, hľadanie jedla, obyčajné čistenie zubov, ale aj vlastné emócie či taktizovanie súperov? To zistíš už v stredu 25. januára v jednej z fyzicky aj psychicky najnáročnejších šou na svete Survivor na Voyo. 

chcem sledovať Survivor
Domov
Zdieľať
Diskusia