Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
13. januára 2023, 17:27
Čas čítania 0:37

Režisér Michael Bay je obvinený zo zabitia holuba pri natáčaní 6 Underground. Svoju vinu poprel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Režisér vraví, že za celú jeho kariéru nebolo pri natáčaní zranené ani zabité žiadne zviera.

Michael Bay čelí obvineniam, podľa ktorých je zodpovedný za smrť holuba. Incident sa vraj odohral v roku 2018 počas natáčania akčného filmu 6 Undeground v Taliansku. S dôkazom prišiel anonymný zdroj, ktorý incident odfotografoval a odoslal talianskym úradom, uvádza The Wrap.

Režisér vydal k obvineniam stanovisko, v ktorom svoju vinu poprel. Ako sám uviedol, je „známym milovníkom zvierat a aktivistom“. Bay tvrdí, že počas jeho filmovej kariéry za posledných 30 rokov nebolo na pľaci zranené ani zabité žiadne zviera.

V obvinení sa píše, že holuba pri natáčaní 6 Underground zabil vozík na kameru. Bay vraví, že má dôkazy, ktoré spochybňujú fotografiu zachytávajúcu údajné zabitie holuba. Za Bayom vraj stoja mnohí svedkovia a aj videozáznam, ktorý obvinenie vyvracia.

Holuby sú v Taliansku chráneným druhom. Miestne zákony určujú tresty za zabitie, zranenie a odchyt holubov či akéhokoľvek iného voľne žijúceho vtáctva. Talianske úrady Bayovi ponúkli urovnanie sporu zaplatením menšej pokuty. Režisér to však neprijal, pretože sa odmieta priznať k vine.

Domov
Zdieľať
Diskusia