Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
6. januára 2023, 13:41
Čas čítania 0:41

Aktualizované: V altánku na Železnej studničke v Bratislave našli mŕtve telo muža a záhadný list

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nie je jasné, či išlo o cudzie zavinenie alebo samovraždu.

V drevenom altánku na Železnej studničke v Bratislave našli mužské telo bez známok života. Podľa informácií portálu TV JOJ Noviny.sk išlo údajne o 69-ročného Petržalčana, ktorý sa nožom podrezal najprv na lýtkach a potom aj na zápästí. Pôvodná správa však hovorila o dobodanom tele, ktoré sa nachádzalo pred konečnou zastávkou autobusu.

Spočiatku nebolo jasné, či išlo o cudzie zavinenie alebo samovraždu. Na mieste totiž údajne našli aj list na rozlúčku. Informácia o záhadnom liste však zatiaľ nebola potvrdená úradmi. Po mužovi bolo vraj vyhlásené pátranie. Zmiznutie údajne nahlásila jeho manželka.

Aktualizácia 14:20 – Medzičasom sa k incidentu vyjadrilo aj Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na Facebooku„Dnes (06. 01. 2023) krátko pred 11.00 hod sme prijali na linke 158 oznámenie o nájdení tela muža bez známok života v rekreačnej lokalite Železná studnička v treťom bratislavskom okrese,“ napísala  polícia na sociálnej sieti.

„Aktuálne sa na mieste vykonávajú neodkladné prvotné úkony s cieľom zistenia potrebných informácií k náležitému objasneniu príčin a okolností tejto udalosti,“ dodali muži zákona s tým, že vylúčili cudzie zavinenie.

Správu budeme aktualizovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia