Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
5. januára 2023, 7:59
Čas čítania 0:31

Novak Djoković opäť vynechá Indian Wells a Miami Open, lebo nie je zaočkovaný

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Novak Djoković opäť vynechá Indian Wells a Miami Open, lebo nie je zaočkovaný
Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill-Staff

Ak sa dá zaočkovať alebo Spojené štáty zmenia podmienky cestovania do krajiny, môže to skúsiť o rok.

Novak Djoković opäť vynechá Indian Wells a Miami Open po tom, ako cestovné úrady Spojených štátov rozšírili požiadavku na očkovanie osôb, ktoré nie sú štátnymi príslušníkmi USA, informuje The Guardian.

Srbský tenista sa teda nezúčastní na turnajoch, ktoré sa začínajú 6. marca a 20. marca. Ako pripomína britský denník,  popri grandslamových turnajoch patria práve tieto podujatia medzi najprestížnejšie.

Djoković patrí medzi otvorených kritikov vakcinácie od začiatku pandémie koronavírusu. Z tohto dôvodu ho tiež pred rokom zadržali v imigračnom hoteli pri príchode do Austrálie a následne deportovali po tom, čo mu minister pre imigráciu zrušil vízum.


Keďže sa stále odmieta dať zaočkovať, nesúťažil ani na minuloročnom US Open. Nepomohla ani petícia jeho verných fanúšikov, ktorí žiadali organizátorov turnaja, aby mohol súťažiť. „Ak môžu hrať neočkovaní americkí hráči, musí mať takúto možnosť aj Djoković,“ písali autori petície.

Novak Djoković.
Novak Djoković. Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill-Staff
Domov
Zdieľať
Diskusia