Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
2. januára 2023, 10:18
Čas čítania 0:26

Slovákovi v ústach vybuchla petarda. Na Silvestra skončil v nemocnici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zranení však bolo viac.

V nemocnici v Rožňave ošetrili zdravotníci počas silvestrovskej noci päť pacientov, ktorých zranenia súviseli s oslavami nového roka.

Bolo medzi nimi aj trojročné dieťa s poraneným okom. TASR o tom informovala komunikačná špecialistka siete nemocníc Svet zdravia Jana Fedáková.


„Len trojročného pacienta museli pre úraz oka previezť na vyššie pracovisko do Košíc, 23-ročnému pacientovi vybuchla v ústach petarda a utrpel tržnú ranu jazyka. V ďalších prípadoch išlo o fyzické napadnutie, zlomeninu či tržnú ranu na hlave,“ priblížila Fedáková.


V rožňavskej nemocnici prišiel prvý novorodenec roku 2023 na svet v nedeľu (1. januára) popoludní. Chlapec Michal sa narodil 29-ročnej mamičke z Dobšinej, po narodení vážil 3 290 gramov a meral 48 centimetrov.

Ilustračná fotografia z Bratislavy.
Ilustračná fotografia z Bratislavy. Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia