Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
25. decembra 2022, 16:24
Čas čítania 0:46

VIDEO: Slovenskí väzni si na Vianoce veselo spievali koledy. Pozri si, ako spoluväzňom vinšovali na hudobných nástrojoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po väzenskej Superstar, v ktorej porote bol raper Ego, predviedli trestanci opäť svoj hudobný talent.

V jednej zo slovenských väzníc mali na Vianoce veselo. Trestanci vytiahli hudobné nástroje a predviedli svoj muzikálny talent. Svojim spoluväzňom koledovali, spievali a hrali na akordeóne či husliach. Video koledníkov zverejnil Zbor väzenskej a justičnej stráže na svojom Facebooku.

„Koledníci prinášajú radostnú novinu o narodení malého Ježiška a okrem nej aj dobrú náladu. Vypočujte si ich, možno sa k ich spievaniu pridáte, ale určite vám vyčaria úsmev na tvári!“ napísal k videu ZVJS na sociálnej sieti.

Nie je to prvýkrát, čo tento mesiac ľudia v ústave na výkon trestu predviedli svoj hudobný talent. Uprostred decembra sa v ilavskom väzení konala spevácka súťaž inšpirovaná Superstar. Nápad vyšiel z minuloročného podujatia Ilava má talent, počas ktorého hľadali väzňov s citom pre umenie v rôznych oblastiach.

17. decembra 2022, 19:09 Čas čítania 0:51 V ilavskom väzení zorganizovali Superstar. Porotcom bol aj raper EGO V ilavskom väzení zorganizovali Superstar. Porotcom bol aj raper EGO

Do súťaže sa zapojilo 20 trestancov, z ktorých do užšieho výberu postúpilo 6 väzňov, informoval na svojom webe Zbor väzenskej a justičnej stráže. Tí sa mali možnosť predviesť pred plnou sálou ľudí.

Súťaž moderoval jeden z odsúdených, ktorý spovedal ako súťažiacich väzňov, tak aj porotu. Do nej patril aj slovenský raper Michal Straka alias Ego, ktorý súťažiacim na konci odkázal: „Chlapi, neviem, čo tu robíte, však vy by ste mali robiť hudbu vonku...“

Domov
Zdieľať
Diskusia