Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2022, 19:09
Čas čítania 0:51
Jakub Paulík

V ilavskom väzení zorganizovali Superstar. Porotcom bol aj raper EGO

HUDBA SPRÁVY Z DOMOVA VÄZENIE ŽIVOT VO VÄZENÍ
Uložiť Uložené

Do súťaže sa zapojilo 20 väzňov.

V ilavskom väzení sa nedávno konala spevácka súťaž inšpirovaná Superstar. Nápad vyšiel z minuloročného podujatia Ilava má talent, počas ktorého hľadali väzňov s citom pre umenie v rôznych oblastiach. Do súťaže sa zapojilo 20 trestancov, z ktorých do užšieho výberu postúpilo 6 väzňov, informuje na svojom webe Zbor väzenskej a justičnej stráže.

Tí sa mali možnosť predviesť pred plnou sálou ľudí. Súťaž moderoval jeden z odsúdených, ktorý spovedal ako súťažiacich väzňov, tak aj porotu. Do nej patril tiež slovenský raper Michal Straka alias EGO, ktorý súťažiam na konci odkázal: „Chlapi, neviem čo tu robíte, však vy by ste mali robiť hudbu vonku...“

EGO
Zdroj: FB/ZVJS

Na mieste bol okrem iných medzi publikom prítomný aj generálny duchovný Ústredia ekumenickej a pastoračnej služby v ozbrojených silách Slovenskej republiky a ozbrojených zboroch Slovenskej republiky Viktor Sabo. Ten sa vraj nechal uniesť atmosférou natoľko, že v prítomnosti Ega dokonca zarapoval krátku pesničku, za čo dostal potlesk.

„Tesne pred vyhlásením výsledkov súťaže zobral do ruky mikrofón Michal Libant, vedúci Slovensko-českého väzenského spoločenstva Dismas, ktorý niekoľkokrát ročne prichádza medzi našich klientov a vydáva svedectvá o zmenách života odsúdených po návrate k Bohu. Často z jeho slov máme až zimomriavky po tele a inak to nebolo ani tentokrát,“ informoval Zväz väzenskej a justičnej stráže na webe. Náš rozhovor s Michalom Libantom si môžeš prečítať tu.

Odporúčané
ROZHOVOR: Vrah sa ospravedlnil svokre za to, že jej zabil dcéru a tri vnúčatá. Odpustila mu a prišla za ním do väzenia ROZHOVOR: Vrah sa ospravedlnil svokre za to, že jej zabil dcéru a tri vnúčatá. Odpustila mu a prišla za ním do väzenia 20. augusta 2021, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia