Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
15. decembra 2022, 16:50
Čas čítania 0:49

Matovič stojí v kaluži krvi, tvrdí Krošlák. Postoj k hlasovaniu nezmení

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslanec stále trvá na svojom postoji hlasovať za vyslovenie nedôvery vláde.

Poslanec Ján Krošlák sa v dnešnom rozhovore pre Hospodárske noviny expresívne vyjadril, že minister financií Matovič „stojí v kaluži krvi, všetkým sa ospravedlňuje a ide sa obetovať“. Vraj mu je z jeho správania zle. Krošlák tvrdí, že Matovič by bol aj po odchode z ministerskej stoličky stále v pozadí. „Keby Matovič povedal, že na polrok odchádza do zahraničia, tak by to možno malo zmysel,“ vyjadril sa pre HN.

Poslanec stále trvá na svojom postoji hlasovať za vyslovenie nedôvery vláde. Za koniec vlády sú aj ďalší dvaja odídenci zo Sme rodina Martin Borguľa a Patrik Linhart. 

Poslanec Martin Borguľa vystúpil z klubu Sme rodina v utorok, krátko pred pôvodným termínom hlasovania. Borguľa za svoju podporu vláde žiadal odchod ministra vnútra Romana Mikulca. Ten však odkázal, že nikam nejde.

Posledný z trojice Patrik Linhart sa rozhodol hlasovať proti koalícii po tom, čo ohlásil, že nedostal potrebné financie na potravinový semafor. 

„Pred voľbami som vyhlásil, že podporím akékoľvek hnutie či stranu, ktorá mi dopomôže k zavedeniu potravinového semafora. Ani napriek tomu, že bol klub Sme rodina veľkou oporou, a ani napriek snahám a skvelej podpore Borisa Kollára sa tento sľub hnutia voči mne a mojim voličom nepodarilo naplniť,“ zdôvodnil Linhart.

Dianie v súvislosti s pádom vlády Eduarda Hegera sledujeme NAŽIVO.

Domov
Zdieľať
Diskusia