Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2022, 11:01
Čas čítania 0:37
Adriana Královičová

Rozmýšľaš, ako oživiť svoj zimný outfit? Gucci a Adidas prekvapili štýlovými zimnými topánkami z kolekcie Après Ski

MÓDA ADIDAS GUCCI MÓDA
Uložiť Uložené

V kolekcii Après-Ski nájdeš štyri páry zimných šnúrovacích topánok Gucci x Adidas.

Do voza aj do snehu? Adidas a Gucci prekvapili novým modelom z úspešnej spolupráce.  Farebné šnurovacie topánky stoja 1 200 dolárov. Odteraz si ich môžeš kúpiť online alebo v obchodoch Gucci či Adidas po celom svete. Na výber máš zo štyroch pestrofarebných kombinácií. 

Gucci Adidas obuv topánky móda
Zdroj: Gucci

Dizajn 90. rokov

Odtiene sú inšpirované dizajnom značky Adidas z 90. rokoch. Začiatkom roka ich navrhol (dnes už bývalý) kreatívny riaditeľ Alessandro Michele. Nechýbajú tri pruhy a emblém značky Gucci, spojený s trojlístkom. Bláznivý vzhľad charakterizuje obidve značky.

Odporúčané
POTVRDENÉ: Alessandro Michele opúšťa módny dom Gucci. Dôvod prekvapí POTVRDENÉ: Alessandro Michele opúšťa módny dom Gucci. Dôvod prekvapí 23. novembra 2022, 10:14

Topánky vďaka svojmu funkčnému dizajnu spĺňajú požiadavky na kvalitnú turistickú obuv. Majú šnúrky s kovovými očkami, neónové prvky a viacvrstvovú gumenú podrážku. Materiál kombinuje kožu a technickú látku. Objavuje sa na nich horský „vintage“ znak Gucci Trefoil. 

Gucci Adidas topánky obuv módaGucci Adidas topánky obuv módaGucci Adidas topánky obuv módaGucci Adidas topánky obuv móda
Zobraziť galériu
(8)

Módne domy navrhujú zimné oblečenie so snahou prepojiť šport a svet luxusu. Gucci predstavilo kolekciu Après Ski, kde ponúka tiež široký sortiment oblečenia na hory či na bežné nosenie. Tieto topánky patria zatiaľ k najdivokejším výtvorom spolupráce Gucci x Adidas.

Anketa:
Páči sa ti farebný dizajn zimných topánok?
Áno, oživia celý outfit.
Nie, mám rád jednoduchší dizajn.
Áno, oživia celý outfit.
59 %
Nie, mám rád jednoduchší dizajn.
41 %
Domov
Zdieľať
Diskusia