Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Xiaomi.
15. decembra 2022, 10:30
Čas čítania 3:43
Sponzorovaný obsah

Čistička vzduchu, masážna pištoľ či bezdrôtová vŕtačka. Pozri si prehľad najlepších tech vianočných darčekov

TECH VIANOCE VIANOČNÉ DARČEKY 2022 XIAOMI
Uložiť Uložené

Prinášame ti tip na vianočný darček pre každého člena rodiny.

Technologické vychytávky môžu byť vhodným darčekom takmer pre všetkých. Vedia uľahčiť domáce práce aj zefektívniť bežné činnosti. Tých, ktorí si bez robotického vysávača a bezdrôtových slúchadiel nevedia predstaviť život, poteší ďalší smart pomocník pod vianočným stromčekom takmer stopercentne. Čo prospešné však kúpiť starým rodičom, ktorí si už tretí rok po sebe vypýtali papuče s jasným tvrdením, že žiadne moderné darčeky nepotrebujú?

Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Technológie pre každého

V tomto článku ti ukážeme, že správne zvolená tech vychytávka poteší aj takých, ktorí si myslia, že inteligentné technológie nie sú pre nich. To, že babka nechce smartfón, predsa ešte neznamená, že nebude chcieť ani čističku vzduchu. Ukáž jej, že technológie ponúkajú niečo aj pre ňu.

Nájdi v našom zozname svojich blízkych, pre ktorých ešte nemáš darček, a inšpiruj sa. Darčeky sme s rodinnými príslušníkmi popárovali subjektívne. Ak tvoj brat necvičí, nekupuj mu masážnu pištoľ na svaly, ale vyber mu niečo vhodnejšie z pestrej vianočnej ponuky od Xiaomi. 

celá vianočná ponuka tu

Pre mamu

Chceš svoju mamu postrčiť k aktívnejšiemu životnému štýlu alebo jej chceš uľahčiť plnenie novoročného predsavzatia? Dokonalým darčekom pre ňu môže byť fitnes náramok, ktorý jej postráži tep, spánok, dýchanie, počet krokov, hladinu kyslíka v krvi, spálené kalórie aj menštruačný cyklus. Mi Smart Band 6 NFC od Xiaomi je najpredávanejším fitnes náramkom na svete a vďaka vianočnej akcii ho teraz môžeš kúpiť naozaj výhodne.

z 58 na 35 €
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Pre otca

Bezdrôtová Vŕtačka Mi 12V ponúkne tvojmu otcovi úplne nový interaktívny zážitok. Vďaka displeju bude mať pri práci s týmto moderným pomocníkom všetko pod palcom. Displej s vysokým rozlíšením totiž ponúka zobrazenie aktuálneho prevádzkového režimu a rýchlosti v reálnom čase. Tvoj otec si pri tejto praktickej „hračke“ bude môcť vybrať, či chce využiť automatický režim s inteligentným nastavením krútiaceho momentu alebo si všetko nastaví manuálne. 

zo 119 na 99 €

Pre brata

Vo fitku trávi polovicu voľného času a v taške mu nikdy nechýba šejker a kvalitný proteín? Potom tvoj brat zaručene ocení niečo, čo mu pomôže po náročnom cvičení, keď príde domov unavený a ubolený. Obľúbeným tech pomocníkom je napríklad masážna pištoľ, ktorej popularita v posledných rokoch rapídne narastá. Masážny prístroj od Xiaomi tvojmu bratovi pri rozbaľovaní darčekov zaručene rozžiari oči. Pomôže mu rýchlo uvoľniť svaly a zmierniť bolesti po fyzickej aktivite. Výhodou tohto modelu je ultra tichá prevádzka pre pokojnú relaxáciu či inteligentný indikátor tlaku.

zo 135 na 99 €
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Pre sestru

Už zasa si tvoje bezdrôtové slúchadlá „nenápadne požičala“ sestra do školy? Potom sú Vianoce ideálnou príležitosťou na to, aby si jej vysvetlil, že dvaja ich používať skrátka nemôžete. Poteš ju jej vlastnými Xiaomi FlipBuds Pro slúchadlami a určite ťa vymenuje za toho najlepšieho brata na svete. FlipBuds Pro dokážu zablokovať až 99 % hluku v pozadí a poskytnú jej podmanivý zvuk, vďaka ktorému si svoju obľúbenú hudbu vychutná lepšie ako kedykoľvek predtým.

zo 189 na 99 €
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Pre priateľku

Ak sa tvoja priateľka nonstop sťažuje na svoje nepoddajné krepovité vlasy, pomôž jej dobre zvoleným vianočným darčekom. Napríklad Mi Ionic Sušič vlasov H300 ju určite poteší. Ten sa totiž postará o to, aby boli jej vlasy hladšie a lesklejšie. Môže sa pochváliť silným prúdením vzduchu, stabilnou teplotou sušenia či ochranou proti prehriatiu. Vďaka kompaktným rozmerom si ho navyše bude môcť so sebou zobrať kamkoľvek – na zimnú lyžovačku aj na letnú dovolenku.

ZO 45 NA 27 €

Pre priateľa

Snažíte sa žiť ekologickejšie, no tvoj frajer sa ešte stále holí jednorazovými žiletkami? To akosi nejde dokopy. Prekvap ho elektrickým holiacim strojčekom, s ktorým ušetríte nielen zbytočný odpad, ale z dlhodobého hľadiska aj peniaze. Mi elektrický strojček S700 bude ideálnou voľbou. Jeho výhodou je keramická čepeľ, tichý, no napriek tomu výkonný motor či štýlový vzhľad.

ZO 109 na 65 €
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Pre babku

Podľa tvojej babky bola príroda v minulosti omnoho zelenšia, ľudia sa viac rozprávali, vtáčiky krajšie spievali a dokonca aj vzduch bol čistejší. Ak ti neustále rozpráva, že sa jej kedysi žilo omnoho lepšie, pomôž jej chytrou technológiou aspoň s tou čistotou vzduchu. Vďaka Xiaomi Smart Air Purifier 4 EU sa jej bude dýchať akoby bola v strede lesa. Navyše, čistička vzduchu jej môže zlepšiť kvalitu spánku či pomôcť so zdravotnými problémami.

Z 215 na 165 €

Pre dedka

Potrpí si na bezpečnosť a chce si byť istý, že je jeho domov v poriadku, aj keď je preč? Xiaomi Smart Doorbell 3 spoľahlivo postráži jeho dvere. Tento inteligentný zvonček mu totiž automaticky nahrá video každého pohybu a zašle mu o tom notifikáciu do telefónu. Veľkým bonusom je, že si osobu, ktorá mu zazvoní pri dverách, bude môcť najprv pozrieť na kamere. Ak bude chcieť zistiť o koho ide, môže s cudzím človekom, ktorý prišiel, komunikovať prostredníctvom smartfónu a dvere otvoriť až v momente, keď si bude istý, že je to bezpečné.

z 99 na 80 €
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Pre domáceho miláčika

Značka Xiaomi pri zostavovaní výhodnej vianočnej ponuky myslela aj na zvieratká. Pokiaľ chceš tento rok poriadne obdarovať skutočne každého člena rodiny, teda aj svojho domáceho miláčika, aj v tomto prípade môžeš hľadať v Mi Store. Nájdeš tam napríklad Xiaomi Smart Krmidlo, vďaka ktorému bude mať tvoj štvornohý priateľ pravidelnú stravu, aj keď zostaneš dlhšie v práci. Mi Smart Pet Food Feeder mu zabezpečí automatické dávkovanie krmiva s presným načasovaním a dávkovaním.

ZO 119 na 99 €
Xiaomi
Zdroj: Xiaomi

Ak si si nechal nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu, môžeš to vyriešiť úplne jednoducho – jednou objednávkou v jednom e-shope. Vďaka rozmanitej ponuke značky Xiaomi vybavíš darčeky pre celú rodinu niekoľkými klikmi. A keďže zľavy končia 18. decembra a darčeky sa dávajú o pár dní neskôr, nákup určite neodkladaj. Veríme, že všetkým blízkym vyberieš správne prekvapenie a vďaka novým technologickým pomocníkom im urobíš krajšie Vianoce.

pozri si celú ponuku od xiaomi
Domov
Zdieľať
Diskusia