Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
11. decembra 2022, 13:57
Čas čítania 0:28

Voľby by v decembri vyhral Hlas. Druhý je Smer a výrazne sa v preferenciách posunula Republika, spolu by mali 75 mandátov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pred bránami parlamentu by ostala SNS, ĽSNS či Za ľudí.

Ak by sa voľby do Národnej rady konali v decembri, vyhrala by ich strana Hlas-SD so ziskom 19,9 percenta hlasov. Druhý by bol Smer-SD so 15,8 percentami, vyplýva z exkluzívneho prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza, ktorý zverejnili v diskusnej relácii Na telo. Oproti novembrovému prieskumu AKO sa nedejú výraznejšie zmeny.

Na treťom mieste by bola strana Progresívne Slovensko, ktoré by získalo 10,3 percenta hlasov. Za ním je Republika s 7,9 percentami, nasleduje SaS so 7,7 percentami a Sme rodina so 7,3 percentami. OĽaNO by podľa prieskumu získalo presne 7 percent hlasov. Do NR SR by sa dostalo aj KDH so 6 percentami a Aliancia tesne nad 5 percentami. Pred bránami parlamentu by ostala SNS, ĽSNS či Za ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia