Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
5. decembra 2022, 15:01
Čas čítania 0:53

VIDEO: Pčolinský ukazoval poslancom gesto podrezania krku. Rozdával inštrukcie, aby nehlasovali za zákon SaS

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na zázname vidno, ako podpredseda parlamentu Peter Pčolinský (Sme rodina) náznakmi inštruuje poslaneckých kolegov, ako majú hlasovať o návrhu zákona.

Poslanec SaS Peter Cmorej zverejnil na Facebooku video, ktoré zachytáva, ako Peter Pčolinský zo Sme rodina inštruuje poslancov. Ukazujem im, ako majú hlasovať o návrhu zákona z dielne strany Sloboda a solidarita. Najprv ukáže gesto rukou poslancom Sme rodina, potom poslancom zo Smeru, tvrdí Cmorej. 

Peter Pčolinský Refresheru potvrdil, že gestom naozaj inštruoval politických kolegov. Povedal nám tiež, čo mal znamenať jeho úsmev a naznačenie podrezania krku.

„Cmorej ako bývalý poslanec vládnej koalície veľmi dobre vie, že o každom návrhu treba rokovať. Nerokoval s nikým napriek tomu, že ja osobne som mu to hovoril počas rozpravy k zákonu. Ak si myslí, že len tak bez akéhokoľvek rokovania hodí do pléna návrh a ten mu automaticky prejde, tak sa veľmi mýli. Strana SaS v minulosti zakaždým žiadala o všetkom rokovať, takže by si mali spomenúť na to, ako sa schvaľujú zákony. Určite nie tak, ako to predviedol pán Cmorej. Môj úškrn bol spôsobený faktom, že pán Cmorej mal v danej chvíli menší ‚nervový záchvat‘,“ povedal Refresheru poslanec Pčolinský.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Takto rozdával inštrukcie, ako ‚zarezať dobrý zákon‘, ktorý som predložil,“ komentoval vzniknutú situáciu poslanec Cmorej. Zdôraznil pritom, že sám Pčolinský do parlamentu zatiaľ nepredložil ani jeden jediný návrh.

V komentároch dodal, že poslanci za Sme rodina nepodporujú ani nekonfliktné zákony, ktoré by pomohli bežným ľuďom. „Oni sú úplná škodná, ktorá berie plat za nič,“ napísal poslanec za SaS.

Domov
Zdieľať
Diskusia