Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
5. decembra 2022, 15:42
Čas čítania 0:34

Coca-Cola kamión je už na Slovensku. V týchto 18 mestách ho ešte uvidíš (+ mapa)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jazdiť bude po Slovensku až do 22. decembra.

Coca-Cola rozbieha vianočnú kampaň so sloganom „The magic of giving“. V rámci nej Coca-Cola kamióny precestujú desiatky slovenských a českých miest.

Roadshow po Slovensku sa začala v Piešťanoch 3. decembra a svoju púť skončí v Stupave 22. decembra. Okrem kamiónov bude na ľudí v mestách čakať program so Santa Clausom a škriatkami, karavan s jedlom a s horúcim vianočným nealkoholickým punčom.

Coca-Cola kamión - Slovensko | Mapa
Zdroj: Coca-Cola-vianocny-kamion.sk

Program začne o 16. hodine, Santa Claus príde o 16.30 h a medzi ľuďmi bude chodiť do 18.30 h. Za každé zakúpenie vianočných predmetov, pitia a jedál daruje Coca-Cola tržbu Červenému krížu.

„Vážime si pokračujúcu spoluprácu so spoločnosťou Coca-Cola, ktorá každoročne v rámci vianočného obdobia nezabúda ani na potrebné. Vybranou čiastkou potešíme osamelých seniorov až v dvadsiatich mestách a obciach Slovenska, ktorí dostanú darčekové vianočné balíčky. Dúfame, že im takýmto darčekom spríjemníme vianočné chvíle,“ povedala Zuzana Rosiarová, generálna sekretárka Slovenského Červeného kríža.

Coca-Cola kamión - Slovensko
Zdroj: Coca-Cola
Domov
Zdieľať
Diskusia