Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Xiaomi.
4. decembra 2022, 9:45
Čas čítania 1:44
Sponzorovaný obsah

Smartfón od Ježiška? Povieme ti, prečo by si pri vyberaní telefónu mal zvážiť aj novú vlajkovú loď Xiaomi

Smartfón od Ježiška? Povieme ti, prečo by si pri vyberaní telefónu mal zvážiť aj novú vlajkovú loď Xiaomi
Zdroj: Xiaomi
TECH MOBILY
Uložiť Uložené

Xiaomi 12T Pro ti ponúkne zoznam praktických vychytávok a prijateľnú cenovku.

Elektronika je vo vianočných rebríčkoch každý rok vysoko a niektorí sa rozhodnú potešiť blízkeho práve telefónom. Uznaj, nový smartfón od Ježiška je veľmi úctyhodný darček. Ak plánuješ takto obdarovať blízkeho alebo sám túžiš po novej tech vychytávke, máme pre teba novinku, ktorá by nemala ujsť tvojej pozornosti. Xiaomi predstavilo novú vlajkovú loď, ktorá je naložená praktickými funkciami a z cenovky nebudeš mať pocit, že musíš predať obličku. Predstavíme ti všetky dôvody, ktoré by mohli dostať smartfón Xiaomi 12T Pro na tvoj vianočný zoznam. 

Displej ti ukáže, čo je to sýtosť farby

Xiaomi 12T Pro je osadený 6,67-palcovým Amoled displejom s obnovovacou frekvenciou až 120 Hz a maximálnym jasom 900 nitov. V praxi to znamená nádherné farby a kontrast, dobrú viditeľnosť na priamom slnku a navyše vysokú plynulosť pohybu na obrazovke. Čerešničkou na torte je rozlíšenie 2 712 × 1 220 bodov.

Dojem dotvára elegantný a minimalistický dizajn – dizajnéri využili oblé hrany a na zadnej strane použili matné sklo, na ktorom neuvidíš odtlačky prstov. Celý mobil chráni Gorilla Glass 5 a samozrejmosťou je aj ochrana proti vode. Repráky vyladila firma Harman Kardon. Možno ťa poteší bonus v podobe infračerveného snímača, ktorý ti umožní ovládať televízory či klimatizácie rôznych značiek.

zisti viac

Poriadny výkon

Bleskovej odozve telefónu pomáha procesor Snapdragon 8+ Gen 1, ktorý je momentálne najvýkonnejším pre Androidy na trhu. Všimneš si to hlavne pri multitaskingu, hraní hier alebo editovaní videí. Výkonný procesor prispel aj ku kvalite fotiek a k výdrži batérie.

xiaomi
Zdroj: REFRESHER/Tomáš Gončár

Zachytíš každý detail

Xiaomi 12T Pro je prvý smartfón z dielne výrobcu, ktorý bol obdarený hlavným snímačom 200 Mpix a veľkosťou až 1/1.22". Tento fakt ti zaručí ostré fotky a viditeľné detaily aj pri vysokom priblížení alebo nedostatočnom svetle. 

Okrem toho získaš vďaka dvesto megapixelom bezstratový digitálny zoom. Inak povedané, aj malý výrez z fotky zostane plný detailov. Rozlíšenie snímača je len jedna časť prémiových vlastností fotoaparátu. Na kvalite má veľký podiel aj objektív či veľkosť clony. V prípade Xiaomi 12T Pro je to f/1.69. Nechýba ani optická stabilizácia, pokročilé automatické zaostrovanie alebo podpora HDR.

xiaomi
Zdroj: REFRESHER/Tomáš Gončár

Zabudneš na vybitú baterku

Procesor Snapdragon 8+ Gen 1 optimalizuje správu energie. V praxi to znamená, že extra výkon nezaťažuje tvoj telefón a spolu s 5 000 mAh batériou zvládne dva dni bežného používania bez potreby dobitia. Nabíjačka s výkonom 120W ti zvládne úplne dobiť telefón už za 19 minút.

kúp si xiaomi 12T Pro
Napriek tomu, že ide o vlajkovú loď, si zachoval Xiaomi 12T Pro prijateľnú cenu. U oficiálneho predajcu si ho môžeš kúpiť už od 799 eur. Navyše, od 5. do 18. decembra prebieha vianočná akcia Xiaomi, vďaka ktorej vybavíš darčeky pre celú rodinu a ušetríš aj pár eur.
Domov
Zdieľať
Diskusia