Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
27. novembra 2022, 14:34
Čas čítania 0:48

Ideme do predčasných volieb? Sme rodina oznámila, že začne rokovať s Ficom, ak sa parlamentu nepodarí schváliť kľúčový zákon

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pčolinský tvrdí, že ak rozpočet nebude schválený ani na druhý či tretí raz, pristúpi k rokovaniam o predčasných voľbách

Peter Pčolinský dnes v relácii Na telo povedal, že ak parlament neschváli štátny rozpočet na budúci rok, Sme rodina začne rokovania o predčasných voľbách, informuje Denník N

Podpredseda parlamentu momentálne nevie, s akou podporou môže menšinová vláda rátať, a teda či v parlamente prejde návrh štátneho rozpočtu. Podľa neho majú aj poslanci okolo Tomáša Tarabu k návrhu rozpočtu výhrady.

Bližšie sa však k rokovaniu s tarabovcami nevyjadroval, pričom podpora tejto skupiny poslancov by mohla byť na schválenie rozpočtu nevyhnutná.

Sme rodina
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Fico je pre Sme rodina lídrom opozíciePčolinský tvrdí, že ak rozpočet nebude schválený ani na druhý či tretí raz, Sme rodina pristúpi k rokovaniam o predčasných voľbách s Robertom Ficom, ktorého vidí ako lídra opozície. Strane vraj ide o to, aby sa finančná pomoc dostala k ľuďom, čo je podľa neho úzko späté so schválením rozpočtu. 

Strana Sloboda a solidarita pritom už opakovane skonštatovala, že štátny rozpočet v parlamente nepodporí, pretože ho považuje za nezodpovedne zostavený.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

V diskusnej relácii Na telo debatoval spoločne s predsedom Smeru-SD Robertom Ficom, pričom na otázku o povolebnej spolupráci Pčolinský uviedol, že by si to v strane vedeli len ťažko predstaviť. Predseda Smeru reagoval, že on takéto vyhlásenia nerobí aj napriek minulosti Borisa Kollára, ktorú vidí ako kontroverznú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia