Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Enebire.
10. decembra 2022 o 12:00
Čas čítania 1:27
Sponzorovaný obsah

Rodinný trojlístok z Topoľčian priniesol na trh nevšedný produkt. Sprej, čo ti nahradí energetický nápoj

Rodinný trojlístok z Topoľčian priniesol na trh nevšedný produkt. Sprej, čo ti nahradí energetický nápoj
Zdroj: Enebire
ZAUJÍMAVOSTI KÁVA
Uložiť Uložené

Produkt, ktorý ti dodá energetické nakopnutie, keď ho budeš potrebovať.

Novinka Enebire vo svojom názve ukrýva odkaz Extra energy by nature. Za týmto nevšedným nápadom stojí takzvaný rodinný trojlístok zo Slovenska – presnejšie z Topoľčian. Tvoria ho manželia Pavol a Katarína spolu s Katkinou mamou pani doktorkou Gabrielou.

A o čo vlastne ide? Enebire priniesol energetický kávový sprej, ktorý ti po nastriekaní pod jazyk dodá energiu podobne, ako keď si dáš kávu. Nejde však o kávu v spreji – tento produkt je síce vyrobený z praženej kávy kávovníka Robusta, ale na výrobu sa presnejšie používa kávový extrakt, ktorý v rámci výrobného procesu prechádza úpravou, vďaka ktorej sa prirodzene zvyšuje efekt kofeínu obsiahnutého v káve. Ide o prírodnú metódu spracovania, žiadna chémia.

enebire kávový sprej
Zdroj: Enebire

Na výber máš dva varianty spreja – s cukrom alebo bez cukru. Verzia s cukrom je vhodná aj pre diabetikov, keďže na osladenie sa využíva kokosový cukor, ktorý má nízky glykemický index. Produkt môže zlepšovať koncentráciu, pozornosť a v neposlednom rade aj fyzický výkon, čím je vhodný napríklad pre športovcov či študentov. Viac si o benefitoch môžeš prečítať v tomto odkaze. Prírodné zloženie nemá len vnútro produktu, ale aj vonkajší obal – je vyrobený z recyklovateľných materiálov.

enebire kávový sprej
Zdroj: Enebire

Pri energetických sprejoch sa to nekončí, pretože spoločnosť v blízkom čase rozširuje ponuku aj o vitamíny a výživové doplnky, ako napríklad:

  • Vitamín C, a to rovno dva druhy:
  1. lipozomálny vitamín C (má vysokú vstrebateľnosť a vysokú biologickú dostupnosť) so šípkami a s bioflavonoidmi s postupným uvoľňovaním – obe tieto zložky zvyšujú vstrebateľnosť vitamínu C,
  2. mikroenkapsulované železo s prírodným vitamínom C (opäť vynikajúca vstrebateľnosť a biologická dostupnosť), táto forma železa – mikroenkapsulovaná nezaťažuje žalúdok a vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa,
  • zinok s postupným uvoľňovaním,
  • vitamín D3 & K2 s postupným uvoľňovaním,
  • B-komplex, ktorý obsahuje až 9 vitamínov skupiny B, ktoré prispievajú k zníženiu vyčerpania a únavy a môžu mať pozitívny vplyv na správnu funkciu psychiky,
  • symbiotiká v gastrorezistentných kapsulách (kombinácia probiotík a prebiotík),
  • probiotiká v gastrorezistentných kapsulách.

Všetky tieto produkty sú vyrobené z organických zložiek a aj obaly, v ktorých sa výživové doplnky budú predávať, sú vyrobené z recyklovateľných materiálov. Vitamíny a minerály budú na sklade od 12. decembra. 

enebire kávový sprej
Zdroj: Enebire

Okrem nových produktov Enebire prinesie mnoho edukačného materiálu v podobe videí v spolupráci s pani doktorkou Tovou, ktorá sa bude deliť o svoje dlhoročné skúsenosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia