Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO
16. novembra 2022, 20:30
Čas čítania 1:24
Sponzorovaný obsah

Ukáž svoj talent a vyhraj 3 000 eur. Ak vyhráš, tvoj redizajn tašky od ECCO sa bude predávať v rámci kolekcie

MÓDA DIZAJN MÓDA SÚŤAŽ
Uložiť Uložené

Poponáhľaj sa, na registráciu máš už len pár dní.

Šatka, zips, koža, semiš. Stačí už len papier a ceruzka, ihla a niť a vytvoríš aj zo zvyškov niečo, čo doplní originálny outfit. Ak cítiš, že v tebe drieme módny dizajnér, ECCO má pre teba ideálnu ponuku.

Vytvorili súťaž DesignLab – Pot Bag Edition, v ktorej majú všetci jedinú úlohu, a to redizajnovať ich ikonickú tašku ECCO Pot Bag. Výherca získa 3 000 eur, výlet do výrobne v Holandsku a jeho návrh tašky vyrobia a dajú do predaja. Prečítaj si, ako sa môžeš zapojiť a aké sú podmienky súťaže.

Redizajnuj ikonickú tašku ECCO Pot Bag 

Taška ECCO Pot Bag vznikla na pohodlné presúvanie sa mestom tak, aby sa do nej vošlo všetko, čo potrebuješ mať poruke. Ide o ikonický produkt značky, ktorý teraz môže dostať novú tvár aj vďaka tvojmu dizajnu. Pôvodný tvar a rozmery musia ostať zachované, zvyšok je na tebe. Pridávaj držadlá, vrecká či kovanie alebo sa pohraj s farbami. 

Ak sa chceš zapojiť, musíš sa do 20. novembra zaregistrovať na tomto odkaze. Potom dostaneš e-mail s ďalšími detailmi a získaš registračný odkaz. Projekt posielaš e-mailom a musí obsahovať maximálne 3 stránky s inšpiráciami, pridaj tiež skice, ich počet je neobmedzený.

Porota bude posudzovať nielen finálny dizajn, chcú vidieť aj príbeh, spoznať teba ako osobnosť. Je preto potrebné priložiť krátke video, v ktorom odprezentuješ seba a svoj návrh redizajnu. Finálne projekty treba poslať mailom do polnoci 30. novembra.

Podmienky súťaže
ecco súťaž
Zdroj: ECCO

Môžeš vyhrať 3 000 eur a tvoj dizajn vyrobia

Súťaž má troch výhercov. Prvé miesto získa výhru 3 000 eur, výlet do Holandska priamo do výrobne ECCO. Výherca sa stretne s tímom, ktorý má na starosti výrobu produktov, a uvidí, ako vzniká jeho návrh redizajnovanej tašky. Tú neskôr pustia do predaja v rámci kolekcie.

Lákavé výhry získajú aj tí, ktorí sa umiestnia na druhom a treťom mieste. Výherca druhého miesta môže získať poukaz v hodnote tisíc eur na nákup v ECCO. Tretie miesto získa poukaz v hodnote 500 eur na nákup v ECCO.

ecco súťaž
Zdroj: ECCO

Odprezentuj svoje nápady a predveď sa ako nádejný budúci dizajnér či dizajnérka. Registruj sa a ukáž svoj nápad na redizajn ikonickej tašky ECCO Pot Bag.

chcem sa zapojiť
Domov
Zdieľať
Diskusia