Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
15. novembra 2022 o 8:02
Čas čítania 0:34

Jim Carrey sa podľa Ruska podieľa na vytváraní agresívnej protiruskej politiky. Zakázali mu vstup do krajiny

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ruské ministerstvo zahraničných vecí zakázalo vstup do krajiny stovke Kanaďanov. Kanadská vláda prednedávnom oznámila, že Ukrajine poskytne ďalšiu vojenskú pomoc vo výške takmer 500 miliónov eur.

Rusko ohlásilo, že zakazuje vstup do krajiny sto kanadským občanom vrátane známych osobností, akými sú herec Jim Carrey, spisovateľka Margaret Atwoodová či viacerí novinári.

Ruské ministerstvo zahraničných vecí vyhlásilo, že sa podieľajú na vytváraní agresívnej protiruskej politiky. Sú medzi nimi Kanaďania ukrajinského pôvodu a aj niekoľkí žurnalisti štátnej vysielacej spoločnosti CBC.

Jim Carrey
Jim Carrey Zdroj: TASR/AP

Podľa Kanady Rusi porušujú ľudské práva

Zákazom Moskva reaguje na najnovšie sankcie Ottawy. Podľa kanadského premiéra Justina Trudeaua sa sankcie zo strany Kanady týkajú 23 ruských občanov porušujúcich ľudské práva. TASR správu prevzala z agentúry AFP.


Kanada uvalila sankcie na občanov ruskej Federálnej bezpečnostnej služby, ktorí sú obvinení z účasti na otrave opozičného vodcu Alexeja Navaľného. Aj na osoby zapletené do aprílového uväznenia opozičného aktivistu Vladimira Kara-Murzu, v Rusku vyhláseného za zahraničného agenta obvineného z vlastizrady.


Kanadská vláda prednedávnom oznámila, že Ukrajine poskytne ďalšiu vojenskú pomoc vo výške takmer 500 miliónov eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia