Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
12. novembra 2022, 10:00
Čas čítania 0:54

Tom Holland sa vráti ako Spider-Man. S Marvelom údajne podpísal zmluvu na 6 ďalších projektov

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené

Herec by sa mal objaviť v ďalšej trilógii Spider-Mana, vo filmoch Avengers: Dynastia Kang a Secret Wars či v seriáli Daredevil: Born Again.

Špekulácie o tom, či sa Tom Holland vráti ako Spider-Man naberajú stále živšie kontúry. Podľa viacerých zdrojov mal totiž herec podpísať zmluvu so spoločnosťami Marvel a Sony na šesť ďalších pripravovaných projektov, informuje Mashable.

O Hollandovej budúcnosti v marvelovskom svete MCU fanúšikovia špekulovali už po filme No Way Home z minulého roku. Najnovšie správy hovoria o tom, že by sa mal objaviť v ďalšej trilógii pavúčieho muža (Spider-Man 4, 5, 6) ako aj vo filmoch Avengers: Dynastia Kang či Secret Wars. 

Pokračovanie Avengers a Secret Wars sú naplánované v rámci šiestej fázy MCU a uzrieť svetlo sveta by mali v rokoch 2024 až 2026. Okrem toho by mal Holland účinkovať aj v pripravovanom seriáli od Disney+ s názvom Daredevil: Born Again v roku 2024. Daredevil sa objavil aj v krátkej scéne v Spider-Man: No Way Home a Holland si túto spoluprácu veľmi pochvaľoval. 

Holland v rozhovore pre filmový server The Hollywood Reporter vo februári tohto roku povedal, že miluje postavu Daredevila, rovnomenný seriál aj prácu herca Charlieho Coxa. Dúfa preto, že Spider-Man a Daredevil sa v budúcnosti stretnú a budú proti záporákom bojovať spoločne. Nemalo by to byť nič ťažké, keďže v komiksoch sa to stávalo často.

Domov
Zdieľať
Diskusia