Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
11. novembra 2022, 17:30
Čas čítania 0:24

10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa
Zdroj: TASR/AP/Natacha Pisarenko

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Polonahá Jennifer Aniston na obálke magazínu Allure, Volodymyr Zelenskyj s oscarovou soškou, ktorú mu daroval americký herec Sean Penn, či bojovník Talibanu hliadkujúci v lunaparku po tom, čo ženám zakázali vstup do zábavných parkov v Kábule.

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova. 

Každý piatok redakcia pripravuje výber top 10 fotografií za uplynulý týždeň. Do výberu sa dostanú spravodajsky silné fotografie, ale aj umelecky hodnotné zábery či jedinečné fotky. Fotky sú silným formátom, ktorý dokáže sprostredkovať niekedy aj viac než správy k nim. Ak nechceš, aby ti naša rubrika ušla, sleduj tému TOP fotky týždňa.

Stovky pelikánov ružových (Pelecanus onocrotalus) plávajú v jazere pri dedine Mišmar ha-Šaron v údolí Hefer v Izraeli. Tisíce migrujúcich pelikánov sa zastavujú na tomto jazere kvôli potrave počas cesty do Afriky. (4. novembra 2022)Americký herec Sean Penn daroval jedného zo svojich dvoch Oscarov ukrajinskému prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému. Stalo sa tak počas Pennovej návštevy Kyjeva. Zelenskyj na oplátku udelil hercovi vysoké štátne vyznamenanie Rad za zásluhy. (8. novembra 2022)Približne 500 klimatických aktivistov zablokovalo VIP terminál letiska Schiphol v Amsterdame. Aktivisti kritizovali lietanie súkromnými lietadlami. Niekoľko z nich zablokovali tým, že si okolo nich posadali a po pristávacej ploche jazdili na bicykloch.  (5. novembra 2022)Jennifer Aniston vo svojich 53 rokoch zapózovala na titulke Allure takmer nahá. Herečka má na sebe len vrchný diel bikín značky Chanel z archívnej kolekcie z roku 1996. Rozhovorila sa o svojej minulosti, rodinných nezhodách a vôbec po prvýkrát o téme svojej neplodnosti. „Dala by som čokoľvek za to, keby mi niekto povedal, zmraz si vajíčka, urob to pre svoje dobro. Ale táto loď už odplávala,“ približuje svoje emotívne chvíle Jennifer. (9. novembra 2022)
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia