Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti FixDistribution. 
19. novembra 2022, 10:45
Čas čítania 4:05
Sponzorovaný obsah

11 praktických darčekov, ktoré ocení každý jeden člen rodiny

REFRESHER VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa týmito tipmi.

Čas Vianoc sa nezadržateľne blíži a možno začínaš riešiť, že čo kúpiš najbližším. Čím obdarovať ľudí, ktorých bavia technologické vychytávky? Obzvlášť ak ti tento svet nič nehovorí, môže ti to poriadne skomplikovať výber. Pre tento prípad máme pre teba 11 tipov na štýlový aj praktický darček, ktorý ich možno poteší. V zozname nájdeš produkty z rôznych cenových hladín, pre mladých i starých, mužov aj ženy. A možno medzi nimi nájdeš svojho favorita aj ty. 

1. JAZ – Bezdrôtové slúchadlá TWS Twin Ice

Štýlové biele bezdrôtové slúchadlá JAZ TWS Twin Ice dokonale zapadnú do uší a na plné nabitie vydržia hrať až 5 hodín. Vďaka technológii True Wireless Stereo sa rýchlo spárujú so zariadením. Benefitom je dosah signálu až 10 metrov a systém Active Noise Cancelling, ktorý aktívne potláča okolitý hluk. Ide o skvelý darček pre každého, kto miluje počúvať hudbu v maximálnej kvalite alebo často telefonuje a chce mať zaručený krištáľovo čistý zvuk.

Kde kúpiť? JAZ bezdrôtové slúchadlá TWS Twin Ice kúpiš online alebo v kamenných predajniach NAY.

darčeky
Zdroj: sbsmobile.com

2. JAZ – Bezdrôtový reproduktor Wizard 10

Opäť raz darček pre milovníkov dobrej hudby. Tento kvalitný reproduktor s výkonom 10 W môžeš so zdrojom spárovať bezdrôtovo alebo pomocou AUX kábla. Súbory prehráva aj priamo z USB kľúča alebo SD karty. Vďaka technológii True Wireless Stereo sa dá spárovať aj s ďalšími reproduktormi, čím získaš stereo zvuk. Reproduktor odolá striekajúcej vode a na plné nabitie vydrží hrať až 5 hodín.

Kde kúpiť? JAZ reproduktor Wizard 10 kúpiš na tomto odkaze alebo v predajniach Telekom.

3. Huawei – E-kolobežka Leqismart Hilink D12

Táto elektrická kolobežka je perfektným dopravným prostriedkom do mesta a okolia. Vďaka výkonu až 630 W sa nezľakne ani väčších stúpaní a poteší dojazdom 40 kilometrov. Je odolná voči vode, a keďže váži len 15,5 kg, bez ťažkostí sa dá prenášať. Samozrejme, dá sa jednoducho skladať a následne sa zmestí do kufra auta. O vysoký komfort jazdy aj na rozbitých cestách sa starajú 9-palcové nafukovacie pneumatiky. Jedinečnou technológiou je gyroskop, ktorý inteligentne reguluje rýchlosť v stúpaniach a klesaniach.

Kde kúpiť? Kolobežku Huawei Leqi D12 kúpiš na tomto odkaze alebo v kamenných predajniach NAY.

darčeky
Zdroj: leqismart.com, windgoo.co

4. Windgoo – E-skúter B9

Windgoo B9 je niečo medzi elektrickou kolobežkou a mopedom. Nie je na naň potrebný vodičský preukaz, jeho maximálna rýchlosť je 25 km/h a na plné nabitie batérie prejde 30 kilometrov. K výbornému komfortu jazdy prispievajú 12-palcové nafukovacie pneumatiky a výhodou je aj pohodlné sedlo. Riadidlá sa dajú sklápať, takže Windgoo B9 sa vojde aj do kufra auta. Nákupy alebo výbavu na cesty môžeš odložiť do praktického košíka nad zadným kolesom.

Kde kúpiť? Windgoo e-skúter B9Y kúpiš na tomto odkaze a tiež v kamenných predajniach NAY.

5. Produkty Renewd®

Chceš niekomu spraviť na Vianoce radosť novým smartfónom, tabletom, prípadne smart hodinkami? Vyber si zo širokej ponuky repasovaných zariadení značky Renewd®. Tá sa špecializuje predovšetkým na Apple, avšak v sortimente nájdeš aj produkty iných výrobcov. Všetky výrobky sú pred zaradením do ponuky odborne skontrolované a majú len minimálne známky používania. Pri repasovaní Apple zariadení sa využívajú výhradne originálne Apple diely. A to najlepšie? Na produkty Renewd je 24-mesačná záruka.

Kde kúpiť? Repasovaný iPhone 11 nájdeš na tomto odkaze.

darečky
Zdroj: renewd.com, panzerglass.com

6. PanzerGlassTM – Tvrdené sklá UWF Anti-blue light a Privacy

Jedinečné ochranné sklá PanzerGlassTM Anti-blue light a Privacy ocení každý používateľ smartfónu. Verzie Anti-blue light majú v sebe zabudovaný špeciálny filter, ktorý eliminuje prechod modrého svetla z displeja. Nijako neskresľuje farebnosť, no chráni zdravie. Modré svetlo totiž môže spôsobovať vysušovanie očí či bolesť hlavy. Ochranné sklá Privacy zas môžu byť skvelým darčekom pre každého, kto si rád chráni svoje súkromie. Ich špeciálna štruktúra zabraňuje tomu, aby obraz displeja videli cudzí ľudia, ktorí sa naň pozerajú zboku.

Kde kúpiť? Tvrdené sklo PanzerGlass Anti-blue light a PanzerGlass Privacy nájdeš v e-shope alebo v kamenných predajniach NAY.

7. Puzdro s MagSafe

Puzdrá s MagSafe umožňujú jednoducho prichytiť smartfón na magnetický držiak a zabezpečia rýchle bezdrôtové nabíjanie. Zároveň však dokonale chránia telefón pred rozbitím pri pádoch a nárazoch, prípadne pred poškriabaním ostrými predmetmi. Dostupné sú v rôznych zaujímavých farbách, spomedzi ktorých nejaký určite vyberieš. Ide o skvelý darček napríklad pre človeka, ktorý často jazdí autom.

Kde kúpiť? Puzdro s MagSafe zoženieš na tomto odkaze.

darčeky
Zdroj: sbsmobile.com



8. Dbramante1928 – Taška Silkeborg na laptop 13"

Taška na notebook z vysokokvalitnej pravej indickej kože od dánskeho výrobcu dbramante1928 je perfektným darčekom pre každého, kto miluje kvalitu a jednoduchú eleganciu. Vhodná je na laptopy s veľkosťou do 13 palcov. Nosenie spríjemňujú dve rukoväte a do dvoch vonkajších vreciek na zips sa dajú ľahko odložiť rôzne drobnosti. Špičkové materiály sú zárukou dlhej životnosti a nadštandardnej odolnosti.

Kde kúpiť? Tašku dbramante1928 Silkeborg nájdeš na tomto odkaze.

darčeky
Zdroj: sbsmobile.com, dbramante1928.com

9. SBS – Držiak na opierku hlavy

Ľudia, ktorí často cestujú autom, nepochybne ocenia kvalitný držiak na opierku hlavy od renomovaného talianskeho výrobcu SBS. Ten sa jednoducho ukotví pod hlavovú opierku sedadla vodiča alebo spolujazdca a pasažieri na zadných sedadlách budú môcť následne pozerať svoj obľúbený film či seriál. Súčasťou držiaka je výsuvné a sklopné rameno, pričom k významným benefitom patrí 360-stupňové otáčanie. Držiak je vhodný pre smartfóny a tablety s veľkosťou do 12,3 palca.

Kde kúpiť? SBS držiak na opierku hlavy kúpiš na tomto odkaze. 

10. Aquist – Paddleboardy pre deti i dospelých

Hoci nafukovacie paddleboardy sú skvelou zábavkou hlavne na letné obdobie, môžu byť zaujímavým vianočným darčekom. Vyrobené sú z vysokokvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči prepichnutiu. Benefitom je špeciálne navrhnutá konštrukcia s vysokou pevnosťou a nosnosťou. Po sfúknutí sa paddleboard dá jednoducho zbaliť do kompaktného ruksaku, vďaka čomu sa ľahko zmestí aj do kufra menšieho auta. Na výber máš spomedzi 3 modelov pre dospelých – Nautica, Camouflage, Aloha a 1 modelu pre deti – Totem.

Kde kúpiť? Aquist nafukovací paddleboard nájdeš na tomto odkaze.

darčeky
Zdroj: Aquist

11. SBS a case&me – náhrdelník alebo koráliky pre smartfón

Náhrdelník pre smartfón od výrobcu SBS je unikátnym doplnkom, ktorý uľahčí nosenie telefónu a zníži riziko rozbitia. Dá sa nosiť krížom cez telo alebo na krku. K dispozícii je vo viacerých farebných prevedeniach. Štýlovým a zároveň praktickým produktom sú aj koráliky pre smartfón od značky case&me. Dostupných je niekoľko typov, ktoré sa líšia svojimi farbami a dizajnmi. Korálikový prívesok umožňuje mať telefón prichytený na zápästí, takže plní tiež bezpečnostnú funkciu.

sbs mobile
Zdroj: sbsmobile.com

Kde kúpiť? Koráliky alebo náhrdelník pre smartfón kúpiš online v e-shope Telekomu.

Domov
Zdieľať
Diskusia